Από τη Χριστίνα Ζάρδα

Στην πρεμιέρα του «The Kennedys After Camelot» στο Beverly Hills, η 38άχρονη Katie Holmes κέρδισε τις εντυπώσεις. Η ηθοποιός αγαπά τις γήινες αποχρώσεις, τόσο στο ντύσιμό της, όσο και στο μακιγιάζ. Σε πρόσφατη εμφάνισή της, επέλεξε να αναδείξει το σχήμα των ματιών της με ένα smoky βλέμμα, από το οποίο όμως δεν έλειπαν οι μεταλλικές λεπτομέρειες. Στα χείλη της δοκίμασε ένα λιπ γκλος σε ανοιχτή καφέ απόχρωση, ενώ τόνισε τα μήλα του προσώπου της με ένα ρουζ στη ζεστή απόχρωση της terracotta.

Mark., Nude Matte Mousse Foundation. Βάση για μικρή ή μεσαία ματ κάλυψη, που απλώνεται με ευκολία στο δέρμα, χάρη στην ελαφριά μους υφή του.

beauty people 198 Nude Matte Mousse Foundation

Benefit, GALifornia, Blush Poudre Soleil Rose Doré. Ρουζ με ζεστές χρυσαφένιες νότες και ροζ χρώμα για ροδαλά ροζ ζυγωματικά. €35,90 στα Sephora

HyperFocal: 0HyperFocal: 0

Maybelline New York, Brow Precise Fiber Filler. Με φόρμουλα σε μορφή τζελ, γεμίζει τα φρύδια όπου ακριβώς χρειάζεται. €6,90

beauty people 198 BROW PRECISE

Radiant, Professional Eye Color Velvety, No278. Αυτή η σκούρα καφέ σκιά θα αποτελέσει την ιδανική βάση για κάθε μακιγιάζ ματιών.

beauty people 198 Eye_Color_No278

L’Oréal Paris, Volume Million Lashes Fatale. Χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες.

Présentation PowerPoint