Είναι η 13η χρονιά του πιο θετικού μουσικού event της Amita Motion που φέτος έρχεται με ανανεωμένο concept και πολυαναμενόμενα lives από καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Οι Ημέρες Θετικής Ενέργειας έχουν ξεχωριστό παλμό και μόνο όποιος έχει βρεθεί σε αυτές μπορεί να τον νιώσει! Φέτος οι εκπλήξεις είναι ακόμα περισσότερες και υπόσχονται μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική, χορό και χαμόγελα κατατάσσοντας την  Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion ως μια από τις πιο αναμενόμενες μουσικές συναντήσεις για τους νέους. Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, το ραντεβού δίνεται στο ΟΑΚΑ, στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής και, όπως πάντα, η είσοδος είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.

H Amita Motion, ο χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες που λατρεύουν οι νέοι, υποδέχεται πλήθος κόσμου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ όπου στις 18.00 ξεκινά ένα μοναδικό μουσικό θέαμα, από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής και παρουσιαστή τον  Μιχάλη Κουινέλη των STAVENΤΟ! Tα live acts θα έχουν μοναδικές συνεργασίες επί σκηνής και πρωτότυπα διαδραστικά happenings, ενώ τον παλμό στα backstage θα δίνει ο Σπύρος Μαργαρίτης.

Στο πιο θετικό stage θα βρεθούν  ο super star DJ AFROJACK, οι MEΛISSES, οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα. Mαζί τους οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος και Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov.

Η Amita Motion για ακόμα μια χρονιά στηρίζει έμπρακτα τους νέους

Στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion, δύο τυχεροί θα ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους με τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου, μέσα από τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets. O τελικός νικητής θα αναδειχθεί μέσω ψηφοφορίας που είναι σε εξέλιξη στο site thetikienergeia.gr και θα ανακοινωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στα Social Media της Amita Motion.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion διαχρονικά σέβεται το περιβάλλον και φροντίζει για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που θα χρησιμοποιηθούν.

Μείνετε συντονισμένοι στην πιο Θετική Παρέα για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας χυμό AmitaMotion στη συλλεκτική συσκευασία (330ml, 1lt) που κυκλοφορεί ήδη!