Είναι τραγανοί, λιώνουν στο στόμα και σου αφήνουν μια γλυκιά αίσθηση στο ουρανίσκο. Τηγανίζονται πάντα σε ποιοτικό λάδι και σερβίρονται ζεστοί. Τι είναι; Οι υπέροχοι λουκουμάδες που θα βρείτε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αιόλου 21. Είναι μια μοντέρνα γωνιά που η μυρωδιά της σε γυρνάει χρόνια πίσω.

Αφού λοιπόν τελειώσεις από τα ψώνια σου, που θα έχεις περπατήσει τόσο και δεν θα έχεις τύψεις πήγαινε μια επίσκεψη στο LUKUMADES και θα με θυμηθείς. Οι επιλογές είναι πολλές και η τελική εξαρτάται μόνο από την όρεξή σου. Φάε είτε κλασικούς με αγνό ελληνικό μέλι και κανέλα είτε ποιο μοντέρνους συνδυασμούς όπως λουκουμάδες με γέμιση λαχταριστής πραλίνας ή κρέμας μαστίχας. Δεν τελείωσε όμως εδώ ο γευστικός πειρασμός αφού μπορείς να βάλεις από πάνω από ξηρούς καρπούς και γλυκά του κουταλιού μέχρι διάφορες γεύσεις παγωτού όπως καϊμάκι ή καζάν  ντιπί..

Κι αν το γλυκό σου φέρνει υπνηλία; Κανένα πρόβλημα. Στο LUKUMADES θα βρεις όλων των ειδών τους καφέδες  από ελληνικό μέχρι latte αλλά και οργανικό τσάι από φυτικά εκχυλίσματα γεμάτα με ευεργετικά συστατικά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Ότι κι αν λέμε όμως η αλήθεια είναι μια… Μια δοκιμή θα σε πείσει!

 

LUKUMADES:

Δευτέρα-Πέμπτη : 8:00 π.μ. – 12:00 π.μ.
Παρασκευή & Σάββατο : 8:00 π.μ. – 3:00 π.μ.
Κυριακή : 9:00 π.μ.  – 12:00 π.μ.
Αιόλου 21, τ.κ. 10551
τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3210880
Facebook Page: Lukumades