Η Λένα Ζευγαρά, η ερμηνεύτρια που έχει γίνει talk of the town τους τελευταίους μήνες, καθώς έκανε ρεκόρ επιτυχημένων live εμφανίσεων και τα τραγούδια της «σαρώνουν» στο YouTube με εκατομμύρια views, ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη νυχτερινή Αθήνα.

Η ερμηνεύτρια – «φαινόμενο», όπως τη χαρακτηρίζουν, «μαγεύει» με τα τραγούδια της, τόσο στις live εμφανίσεις της, όσο και στο YouTube. Ενδεικτικά, το «Όνειρα», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Βασίλη Καρρά – Jenny Tsiko, έχει πάνω από 4,5 εκατομμύρια views, το «Σήμερα και Αύριο – Έλα Έλα» έχει ξεπεράσει τα 2,3 εκατομμύρια μέσα σε δύο μήνες, ενώ το live unplugged της, που υπογράφει μουσικά ο παραγωγός της Μιχάλης Τουρατζίδης, έχει 5 εκατομμύρια views.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Λένα Ζευγαρά, που πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της Panik Platinum, έκανε μία μεγάλη περιοδεία σε δεκάδες πόλεις από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Το κοινό έκανε sold out κάθε της εμφάνιση και έγινε ένα μαζί της, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πλέον, η Λένα Ζευγαρά, που έχει γίνει το πιο περιζήτητο και πολυσυζητημένο πρόσωπο του ελληνικού πενταγράμμου, ετοιμάζεται να μπει δυνατά και στο χάρτη της αθηναϊκής διασκέδασης. Σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις της στο «Tokyo Theater Athens».

H Λένα Ζευγαρά ,πριν από λίγες μέρες φωτογραφήθηκε για την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων, στις 4 Οκτώβρη στο Tokyo Τheater Athens, έχοντας στο πλευρό της, την dream team των stars, τον φωτογράφο Θωμά Μπαχτσιόγλου, τον Βασίλη Μπουλούμπαση στο hairstyling, τον στυλίστα Διονύση Κολποδίνο, και την make up, artist, Βάσω Νακοπούλου.