Σε μία πολύ έξυπνη κίνηση marketing ο ιταλικός οίκος μόδας Miu Miu χρησιμοποιεί τα it girls of the moment για την καμπάνια της νέας Resort συλλογή του για το 2014. Οι πρωταγωνίστριες του Blue Is the Warmest Color, Léa Seydoux και Adèle Exarchopoulos, που έχουν γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω των τολμηρών ομοφυλοφιλικών σκηνών τους στην αμφιλεγόμενη ταινία που κέρδισε και τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, φωτογραφήθηκαν από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin τον περασμένο Ιούλιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Léa συνεργάζεται με τον οίκο αφού στο παρελθόν υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο της αδερφής-φίρμας Prada, για το άρωμα Candy καθώς και για τη resort κολεξιόν του το 2012.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία οι πέντε αυτές συνθέσεις, που αποπνέουν μια αθώα αλλά συνάμα σέξι διάθεση, εγκλωβίζουν τη σχέση των δύο ηθοποιών όπως αποτυπώθηκε και στο φιλμ. «Σε μία από αυτές η Adèle ακουμπάει ανέμελα το χέρι της πάνω στη Seydoux ενώ γέρνουν σε μία πόζα αντικατοπτρισμού, αφημένες ανέμελα πάνω στο πάτωμα. Ο ροζ τοίχος που αποτελεί το background καθώς και το girlish styling έρχονται σε αντιπαραβολή με τις αισθησιακές παρουσίες των ηθοποιών».

Διαβάστε επίσης: Adele Exarchopoulos: Όλοι θέλουν να μάθουν για τις ερωτικές σκηνές

Ντυμένες με δημιουργίες σε χαρούμενα pastels, στολισμένες με λαμπερές λεπτομέρειες, ρομαντικά λουλούδια αλλά και παιχνιδιάρικα prints, η Seydoux και η Exarchopoulos αποδεικνύουν ότι η μεταξύ τους σχέση μπορεί να διαρκέσει τελικά στον χρόνο.