Η Lancaster μοιράζεται μαζί μας τη σοφία της στο καυτό θέμα «Ήλιος», πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ηλιοθεραπεία. Τα τελευταία αυτά προϊόντα, τα after sun, είναι σημαντικά όχι μόνο για την ανανέωση και αποκατάσταση της επιδερμίδας, αλλά και για τη διατήρηση του σοκολατένιου χρώματος.

Αν λοιπόν επιθυμείτε όχι μόνο να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας και να διατηρήσετε το μαύρισμά σας, αλλά και να το ενισχύσετε, η Lancaster έχει το τέλειο προϊόν, το Lancaster After  Sun Tan Maximizer. H Aloe Vera και το Bisabolol ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα, ενεργοποιώντας τη φυσική ικανότητα αποκατάστασης της. Παράλληλα το μαύρισμά σας ενισχύεται κατά 50-80% χάρη στην τεχνολογία Tan Activator, η οποία εμπλουτίζεται με το σύμπλεγμα θαλάσσιων εκχυλισμάτων Sun Marine.

Τι θα λέγατε λοιπόν τώρα αν σας πληροφορούσαμε πως η Lancaster σας κάνει ΔΩΡΟ το After  SunTan Maximizer; Κι όμως, η αγαπημένη μας μάρκα αντηλιακών μας κάνει δώρο το After  Sun Tan MaximizerΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ με την αγορά ενός αντηλιακού από τη σειρά της Lancaster. Ναι, ναι, αυτό σημαίνει πως φέτος το καλοκαίρι θα προστατευτείτε απόλυτα από τον ήλιο, θα αποκτήσετε βαθύ εξωτικό μαύρισμα και θα το διατηρήσετε ΔΩΡΕΑΝ.

Σπεύσατε λοιπόν στα καταστήματα για να αποκτήσετε το νέο σας αντηλιακό και φύγετε με διπλή χαρά. Σας προτείνουμε να βιαστείτε όμως γιατί η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Καλό καλοκαίρι!