«Ελπίζω ότι θα μπει γούρικα ο νέος χρόνος. Όπως προδίδει και ο τίτλος του τραγουδιού, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα… εκρηκτικό κομμάτι που εστιάζει στη διαφορετικότητα. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε να στοχεύουμε στα ίδια πράγματα. Προσωπικά αγαπώ τους ξεχωριστούς ανθρώπους, νιώθω και η ίδια ξεχωριστή, με την έννοια ότι δεν ακολουθώ στερεότυπα και ταμπού. Αυτό θα είναι και το κόνσεπτ του βιντεοκλίπ, για το οποίο χρειάστηκαν περισσότερες από 13 ώρες γυρίσματος. Συγκεντρωθήκαμε πολλοί άνθρωποι μαζί που δεν ακολουθούμε συγκεκριμένους κανόνες» αναφέρει στo People η Κόνι για το νέο της τραγούδι.

H εμφάνισή της στο βιντεοκλίπ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου, παραπέμπει στον κινηματογραφικό Joker, με την ίδια να παραδέχεται πως «θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανθρώπων που δεν είναι τόσο… κανονικοί».

Το αποτέλεσμα θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες, ενώ σε ό,τι αφορά τη συνεργασία της Κόνι με την πρώην παίκτρια του GNTM, Ελευθερία Καρναβά (ντυμένη σέξι μπαλαρίνα), η ίδια παραδέχεται πως «προέκυψε εντελώς τυχαία. Μου την πρότεινε ο χορογράφος μου, Τάσος Ξιάρχος, ο οποίος την ξεχώρισε όταν συνεργάστηκε μαζί της στο GNTM. Γνωρίζοντάς την, κατάλαβα και εγώ ότι πρόκειται για μια πολύ γλυκιά και συμπαθητική κοπέλα».

INFO: Το πρώτο τραγούδι της Κόνι Μεταξά με τίτλο «Καμικάζι» θα κυκλοφορήσει αρχές Ιανουαρίου από την Panik Records.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής