Στο Happy Sad Confused podcast που επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες και με αφορμή τη νέα του ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», ο Κουέντιν Ταραντίνο  αποκάλυψε στον Josh Horowitz ότι εδώ και περίπου μία εβδομάδα βρίσκεται σε ένα… ευγενές κουβεντολόι με την Ούμα Θέρμαν.

Ο λόγος; Η δημιουργία του Kill Bill Vol3 που από το 2003 συζητιέται (και ξανασυζητιέται), αλλά ουσιαστική απάντηση και απόφαση δεν έχει υπάρξει ακόμη. Μήπως, όμως, πλέον ήρθε η ώρα να ελπίζουν σοβαρά οι φανατικοί των δύο πρώτων ταινιών ότι θα υπάρξει συνέχεια;

«Εγώ κι η Ούμα συζητήσαμε πριν από λίγο καιρό γι’ αυτό, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Το έχω σκεφτεί και κάπως περισσότερο. Κυριολεκτικά την προηγούμενη βδομάδα το συζητήσαμε. Αν οποιαδήποτε μεταγενέστερη ταινία μου προκύψει από προηγούμενη, αυτή θα ήταν ένα τρίτο ‘Kill Bill’».

Και ενώ ο σκηνοθέτης δεν μπήκε στη διαδικασία να αποκαλύψει τίποτα περισσότερο γι’ αυτό, η σεναριολογία μετά και από αυτή τη δήλωση, πήρε φωτιά. Κυρίως, διότι η «Νύφη» ή Black Mamba ή αλλιώς Beatrix Kiddo υπήρξε, ως επί το πλείστον, ένας ανεξερεύνητος χαρακτήρας με άπειρες δυνατότητες.

Ποια ήταν πριν γνωρίσει τον Bill; Ποια τα παιδικά της χρόνια; Λόγου χάριν, για την O-ren Ishii γνωρίζουμε πώς κατέληξε η πιο αιμοσταγής δολοφόνος της Γιακούζα, λόγω και του animation που υπήρχε στην ταινία και παρακολουθούσε τον τρόπο που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ οι γονείς της από κάποιο «αφεντικό» της μαφίας.

Όμως, η «Νύφη» είναι από τους λίγους χαρακτήρες για τους οποίους μίλησαν οι «εχθροί» της και η γραμμή εκδίκησης που τους συνέδεε μαζί της.

Επίσης, όπως εδώ και καιρό γράφεται στον ξένο Τύπο, η απίστευτη ομοιότητα της κόρης της Ούμα Θέρμαν με τη διάσημη μητέρα της, ίσως ήταν μια κάποια λύση, στην περίπτωση που η ίδια δεν πειστεί τελικά για ένα τρίτο σίκουελ της μεγαλύτερης -ίσως- επιτυχίας του Ταραντίνο…

Αλλά γι’ αυτό θα πρέπει να ρωτήσουν τη Maya Hawk!