Το FALCONERI είναι ένα ιταλικό brand που προτείνει MADE IN ITALY πλεκτά και ενδύματα από 100% κασμίρ και υψηλής ποιότητας φυσικές ίνες χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες γυναικείες και αντρικές γραμμές σε πλεκτά και κασμιρένια σχέδια με ισχυρή παράδοση στη χειροτεχνία. Οι συλλογές Woman και Μan συνδυάζουν τα ποιοτικά κριτήρια των tailored ρούχων με προσιτές τιμές κι ένα νεανικό, σοφιστικέ στυλ.Τα προϊόντα FALCONERI φτάχνονται καθ’ ολοκλήρου στην Ιταλία. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι χαρακτηριστικό της όλης διαδικασίας παραγωγής των ενδυμάτων που διακρίνονται για τις προσιτές τιμές τους.

Στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα Falconeri άνοιξε τον Οκτώβριο του 2016 στο Golden Hall. Σήμερα υπάρχουν στην Ευρώπη 77 καταστήματα, ένα νούμερο που αναμένεται να φτάσει τα 84 μέχρι το τέλος του 2016. Στόχος είναι το brand Falconeri να είναι παρών σε κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη!

Τώρα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την καλοκαιρινή συλλογή Falconeri Woman και μάλιστα να κερδίσετε και μια άκρως τσάντα! Με αγορές 300€ και άνω, θα δίνεται δώρο μία συλλεκτική καλοκαιρινή τσάντα ή pochette σε χαρούμενα χρώματα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!