Θα το έχετε παρατηρήσει πλέον και εσείς, ότι οι celebrities δε διστάζουν να φορέσουν κάτι που έχει φορεθεί ξανά από κάποια άλλη και αν θέλετε τη γνώμη μας καλά κάνουν, μιας και ένα κομμάτι μπορεί να έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, ανάλογα με το πρόσωπο που επιλέγει να το φορέσει. Αυτές οι επιλογές τους δε μας αφήνουν αδιάφορους και κάθε φορά κάνουμε μια συζήτηση μεταξύ μας για να αποφασίσουμε ποια το φόρεσε καλύτερα. Το τελευταίο look-alike λοιπόν ήταν αυτό της Όλγας Φαρμάκη με την Κάτια Ζυγούλη.

Πριν από μερικούς μήνες, όταν πραγματοποιήθηκε το Μadwalk, την παρουσίαση ανέλαβε η Κάτια Ζυγούλη η οποία άλλαξε αρκετά σύνολα κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Ένα από αυτά ήταν και αυτό το κόκκινο, πολύ σέξι φόρεμα το οποίο έχει σχεδιάσει o Dimitris Petrou. Το μοντέλο το φόρεσε με πέδιλα στην ίδια απόχρωση ενώ τα μαλλιά της χτένισε σε ένα look εμπνευσμένο από τα 1940s, και το αποτέλεσμα μας θύμισε μια πολύ sexy αλλά ταυτόχρονα και πολύ classy Jessica Rabbit από την ταινία Who framed Roger Rabbit των 1980s.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, το ίδιο φόρεμα επέλεξε και η Όλγα Φαρμάκη προκειμένου να δώσει το παρών στον γάμο του Γιώργου Γιαννιά με την Ελευθερία Παντελιδάκη που έγινε στη Ρόδο. Η Όλγα λοιπόν με τη σειρά της επέλεξε να το συνδυάσει με ίσια, μαλλιά, χωρίς ιδιαίτερο στιλιζάρισμα, ενώ το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι, καφέ, ψηλοτάκουνα, strappy πέδιλα, ενώ πολύ σωστά απέφυγε να φορέσει άλλα αξεσουάρ.

Θεωρούμε ότι και οι δύο ήταν κούκλες με το εν λόγω φόρεμα αλλά κλίνουμε ελαφρώς προς το look της Κάτιας Ζυγούλη για έναν και μόνο λόγο: πιστεύουμε ότι έκανε καλύτερη επιλογή παπουτσιών, τα οποία της χάρισαν ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, σε αντίθεση με την Όλγα Φαρμάκη η οποία επέλεξε ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν ήταν ιδανικά για το συγκεκριμένο outfit.

Πηγή: InStyle.gr