Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δείχνει πως ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά  και την εικόνα σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σε απασχολήσουν άμεσα.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει πως η ήμερα θα είναι αρκετά κουραστική, όμως θα έχει και ευκαιρίες για να δείξεις τι αξίζεις στους ανθρώπους που είναι ιεραρχικά ανώτεροι σου στη δουλειά.  Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ενισχύσει την κούραση που νιώθεις και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει εκνευρισμό.  Απόφυγε παρορμητικά λόγια καθώς  θα φανούν επιθετικά.

Σήμερα είναι  μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το/η σύντροφό σου καθώς δεν θα έχεις την όρεξη και την υπομονή να ασχοληθείς μαζί τους. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Σήμερα παρόλο που θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση θα πρέπει να δώσεις σημασία σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να σου τη χαλάσουν.  Μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα είναι αρκετή για να προκύψουν διαφωνίες μεταξύ σας και τελικά να χαλάσει λίγο το κλίμα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει πως θα  χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με οτιδήποτε κι αν πεις, καθώς οι διαφωνίες μπορεί να  δημιουργήσουν αποστάσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου για αυτό προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για κάτι τέτοιο.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου ακόμα και για πράγματα άνευ σημασίας και θα πρέπει να βρεις τρόπο να καλμάρεις τον εκνευρισμό σου! Αν  είσαι ελεύθερος/η  μία συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα, αν δεν είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι πολύ βοηθητική για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου και όλα αυτά που σε απασχολούν. Η ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για αυτό μην αποφύγεις την «κουβέντα» με τον εαυτό σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο δείχνει πως θα υπάρξει συναισθηματική αποστασιοποίηση από ανθρώπους και καταστάσεις, αυτή όμως θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα ως έχουν. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία αντιπαράθεση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο στα πλαίσια μιας συζήτησης.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν έχεις σκοπό να κάνεις παράπονα στο/η σύντροφό σου, καθώς ο τρόπος σου και η γενικότερη συμπεριφορά σου μπορεί να σας απομακρύνουν αρκετά. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα ένα ζήτημα που έχει προκύψει με μία νέα γνωριμία καθώς δεν θα το λύσεις υπέρ σου.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο και συναναστρέφεσαι σε προσωπικό, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να  δημιουργήσει μία ψυχρή ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό προσπάθησε να μην είσαι  αυστηρός/η με τους άλλους. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό  σου εφιστά την προσοχή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθούν διαξιφισμοί.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου,  καθώς μπορεί να νιώσεις πως εκείνος/η είναι εριστικός/η απέναντί σου, όμως και εσύ δεν θα έχεις τον καλύτερο τρόπο απέναντί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  ημέρα μπορεί να δημιουργήσει ένα προσωρινό κόλλημα σε μία πρόσφατη γνωριμία.

Λέων

Σήμερα είναι  πιθανόν να έχεις αναλάβει κάποιες δουλειές  ρουτίνας οι οποίες θα σου στοιχίσουν τον ελεύθερο σου χρόνο, όμως καλύτερα να τις τελειώνεις τώρα παρά να τις αφήσεις για αργότερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο ενδέχεται να σου φέρει επιπλέον εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε κουράσουν. Το απόγευμα το τετράγωνο που  θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Κριό  θα εντείνει την κούραση σου η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε απότομη συμπεριφορά ακόμα και σε αγαπημένους σου ανθρώπους. Απόφυγε τις κοινωνικές υποχρεώσεις μετά τη δουλειά, καθώς θα κουβαλήσεις μαζί και τον εκνευρισμό σου και αυτό δεν θα σε βοηθήσει.

Σήμερα  προτίμησε να αφιερώσεις τον ελεύθερο σου χρόνο στην ξεκούραση σου, διαφορετικά ο/η σύντροφός σου θα είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να πληρώσει την κούραση της ημέρας. Αν  είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση έστω και από το τηλέφωνο με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Παρθένος

Σήμερα  η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι βοηθητική για εσένα, όμως η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να χαλάσει λίγο τις ευνοϊκές συνθήκες. Είναι πολύ πιθανό να σε ταλαιπωρήσει ένα αισθηματικό σου ζήτημα και εξαιτίας αυτού να απομακρυνθείς από φίλους  και γνωστούς, όμως να θυμάσαι πως η επαφή μαζί τους μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά.  Το  απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος τα οποία θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναταραχή. Προσπάθησε να ασχοληθείς μόνο με ζητήματα του παρόντος και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε ξέρεις πως έχει γίνει και δεν  γίνεται να αλλάξει.

Σήμερα  μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου και αν θέλεις να τα αποφύγεις, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου  θέματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη συγκρίνεις μία γνωριμία που έκανες πρόσφατα με γνωριμίες που είχες κατά το παρελθόν.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο ενδέχεται να δημιουργήσει ένα παγωμένο κλίμα στο σπίτι, εξαιτίας μιας διαφωνίας με τους δικούς σου ανθρώπους. Για να αποφύγεις αυτή την κατάσταση προσπάθησε να μην είσαι επικριτικός/η και αυστηρός/η μαζί τους, καθώς ακόμα και αν έχεις δίκιο με αυτό τον τρόπο θα το χάσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό, δείχνει πως ενδέχεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και με κάποιο συνεργάτη ή με το/η σύντροφό σου. Σίγουρα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η  προκειμένου να κρατήσεις ένα ήρεμο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα θα πρέπει να εξηγήσεις στο/η σύντροφό σου από νωρίς αν η διάθεσή σου είναι περίεργη, ώστε να το ξέρει και να λάβει τα μέτρα του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα μπορεί να σε εκνευρίσει αλλά μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα καθώς ο εκνευρισμός θα είναι παροδικός.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δείχνει πως θα έχεις επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, όπως είναι συγγενείς, γνωστοί ακόμα και γείτονες.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει πως αυτές οι συναντήσεις μπορεί να  δημιουργήσουν διαφωνίες και τελικά να γίνουν η αφορμή για να παγώσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιους ανθρώπους. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Κριό  μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και με ανθρώπους του εργασιακού σου περιβάλλοντος.  Σήμερα θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα, ακόμα και αν σου δοθούν αφορμές να τον φέρεις στην επιφάνεια!

Η ημέρα χρειάζεται προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός που θα τα επηρεάσει.  Αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου πρόσεξε καθώς μπορεί να ξεκινήσετε να καυγαδίζετε ακόμα και για απλά, καθημερινά πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  μια νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τα έξοδά σου καθώς η σύνοδος της Σελήνης και του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως τα οικονομικά σου θα είναι λίγο «στριμωγμένα».  Προσπάθησε να  μην παρασυρθείς από αγορές που δεν σου χρειάζονται ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις όσο καλύτερα γίνεται τις υποχρεώσεις σου.  Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό, δείχνει πως εκτός από τα οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να προσέξεις και τα αισθηματικά.  Ο εκνευρισμός θα κάνει αισθητή την παρουσία του στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα από το πουθενά.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι  προσεκτικός/η καθώς οι απαιτήσεις που έχεις από το/η σύντροφό σου ενδέχεται να είναι πολλές και κάποιες από αυτές παράλογες. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να κάνεις «άτσαλες» κινήσεις όσον αφορά ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και  η σύνοδος που σχηματίζει με τον  Κρόνο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να  δημιουργηθούν αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν δεν θέλεις να γίνει αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που εκφράζεις τη γνώμη σου, αλλά και τις συμβουλές σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αφοπλιστική ειλικρίνεια σου μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από ότι να λύσει για αυτό θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφραστείς.  Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Κριό δείχνει  πως θα υπάρχει μία γενικότερη ένταση η οποία θα δυσκολέψει την επαφή με τους γύρω σου.

Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου για αυτό προτίμησε  να αφήσεις σημαντικά ζητήματα για μία άλλη καλύτερη ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να φέρεις στα μέτρα σου ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις όρεξη ακόμα και αν δεν ξέρεις το λόγο για αυτό και θα προτιμήσεις να περάσεις την ημέρα σου χωρίς ιδιαίτερες συναναστροφές με ανθρώπους αλλά ούτε και με υποχρεώσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει πως είναι πιθανόν να υπάρξει κάτι στο μυαλό σου, το οποίο θα σου δημιουργήσει ανησυχία. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει μία παρεξήγηση μεταξύ εσένα και ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

Σήμερα η ημέρα δεν θα ευνοεί αισθηματικά ζητήματα για αυτό είτε έχεις βρει το/η σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος/η καλό θα ήταν να τα αφήσεις ως έχουν. Σε περίπτωση που χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί τους σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις,  προκειμένου να μη δημιουργηθεί παγερό κλίμα.

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει κοντά σου φίλους, συναδέλφους αλλά και ανθρώπους που συνδράμετε μαζί μέσα από ομάδες και συλλόγους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου μέσα σε μία παρέα ή μία ομάδα ανθρώπων. Μην το φοβηθείς καθώς  τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα θα σου  δείξουν καλύτερα συμμάχους, αλλά και «άσπονδους φίλους». Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Κριό υποδηλώνει έξοδα. Προσπάθησε όσο περνάει από το χέρι σου να είσαι φειδωλός/η με αυτά, καθώς ενδέχεται να προκύψουν και κάποια νέα.

Σήμερα μία συζήτηση που θα κάνεις με το/η σύντροφό σου μπορεί  να σε φέρει σε αντιπαράθεση μαζί του/ης, όμως είναι μία καλή ευκαιρία για να οριοθετήσετε καλύτερα κάποια ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς ενδέχεται να κάνεις λάθος κινήσεις προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει

Πηγή: e-zwdia.gr