Το καλοκαίρι το μακιγιάζ γίνεται πιο ανάλαφρο και «δροσερό». Γιατί ποιος αντέχει να βάλει ένα εκατομμύριο προϊόντα στο πρόσωπό του; Κανείς! Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να βγαίνετε έξω χωρίς καθόλου μακιγιάζ –εκτός κι αν θέλετε βέβαια- και να μην χρησιμοποιείτε χρώμα.

Στην πραγματικότητα, αυτή η περίοδος θέλει χρώμα. Και ο πιο εύκολος και φρέσκος τρόπος να το κάνετε είναι υιοθετώντας την τεχνική του blush draping, όπως την βλέπετε παρακάτω στην Βίκυ Καγιά.

View this post on Instagram

✨Spring is in the air 🌸 #RadiantProfessional #ss19 #beautyguide #Hair 💁🏼‍♀️ @stefanos.vasilakis #MakeUp 💄 @achilleas_charitos

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

«Με το draping, το πρόσωπο αναδεικνύεται χρησιμοποιώντας ρουζ αντί για σκούρες σκιές , πούδρες και bronzers. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο φυσικό με νεανική φρεσκάδα.

Απλώνετε το πιο βαθύ χρώμα του ρουζ κάτω από τα ζυγωματικά, χαμηλά στο πρόσωπο, για να αντισταθμίσετε την στρογγυλάδα και να δημιουργήσετε ένα οπτικό οβάλ.

Συμπληρώνετε με την πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση προς τα πάνω για να μαλακώσετε το τελικό αποτέλεσμα», μας εξηγεί η makeup artist Μαρία Παγωνάκη.

Τόσο απλό, αλλά εντυπωσιακό!

Πηγή: Unique By Ermes