Παρίσι, ΓΑΛΛΙΑ (26 Σεπτεμβρίου, 2019) – Από 1 έως 31 Οκτωβρίου 2019, η Sephora ανοίγει την παγκόσμια πλατφόρμα εφαρμογής του προγράμματος Sephora Accelerate για την έκδοση του 2020. Tο πρόγραμμα δηλαδή που προάγει γυναίκες ιδρυτές στην βιομηχανία της ομορφιάς οι οποίες επιδεικνύουν ηγετική θέση στην τεχνολογία, στην βιωσιμότητα και στην εμπορευματοποίηση. Οι υποψήφιοι από όλες τις χώρες που έχει υλοποιηθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να ανακαλύψουν λεπτομέρειες και να υποβάλλουν αίτηση στο www.sephorastands.com/accelerate .

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα στην Αμερική το 2016 , το πρόγραμμα Accelerate της Sephora αναπτύσσεται παγκοσμίως στην Ασία και στις χώρες της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής από το 2018. Φέτος, η Sephora συνεχίζει να δημιουργεί μία κοινωνία με διεθνείς γυναίκες ιδρύτριες με την προετοιμασία της πέμπτης έκδοσης του προγράμματος. Από την δημιουργία προγράμματος Accelerate της Sephora, υποστηρίχθηκαν συνολικά 45 γυναίκες ιδρύτριες σε 8 χώρες και το 100% των προγραμμάτων Accelerate πραγματοποιήθηκαν. Πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία που προσφέρεται σε γυναίκες επιχειρηματίες για την υποστήριξη των beauty startups τους!

Ως μέλος του προγράμματος Accelerate 2020, οι ιδρύτριες θα συμμετάσχουν στον προγραμματισμό της ανάπτυξης του brand καθ’ όλη την διάρκεια του έτους συμπεριλαμβάνοντας :

•        Μία εβδομάδα σε «κέντρο εκπαίδευσης» με καθοδήγηση από τους ειδικούς της Sephora και από συνεργάτες του προγράμματος.

•        Εξατομικευμένη καθοδήγηση για συγκεκριμένες επιχειρηματικές προκλήσεις

από τους επικεφαλής της Sephora και από τους ειδικούς της βιομηχανίας ομορφιάς.

•        Πρόσβαση σε οικονομικές επιχορηγήσεις για την υποστήριξη των επιχειρηματικών προσπαθειών τους.

•        Sephora Accelerate Demo Day, οπού οι ιδρύτριες παρουσιάζουν τις εταιρίες τους σε ειδικούς της βιομηχανίας, επιχειρηματικούς συνεργάτες και ανώτερους επικεφαλής της Sephora με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής τους, τον προγραμματισμό καθώς και την δικτύωση τους.

Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί μέρος της ευρύτερης διεθνούς πρωτοβουλίας, Sephora Stand , δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις γυναίκες επιχειρηματίες να αναπτύξουν τα start-ups τους σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας της ομορφιάς μέσα από μια ισχυρή κοινότητα, η οποία έχει στόχο να τις στηρίξει.

Στην Sephora στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας, στον πλανήτη και στις κοινωνίες. Το Sephora Accelerate αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος Sephora Stands. Σας καλούμε να επισκεφθείτε το SEPHORA STANDS για να μάθετε περισσότερα αναφορικά με το πρόγραμμα Sephora Accelerate, τα οφέλη του καθώς την φετινή ομάδα. @Sephora @SephoraLife #Sephorastands

Σχετικά με την Sephora

H Sephora είναι η πιο αγαπημένη κοινότητα ομορφιάς στον κόσμο, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία λιανικής πώλησης για παθιασμένους πελάτες και καινοτόμα brands ομορφιάς, ενθαρρύνοντάς τους να είναι ατρόμητοι στην δημιουργικότητα τους και στην αυτοπεποίθησή τους. Ιδρύθηκε στην Γαλλία από τον Dominique Mandonnaud το 1969, η επαναστατική ιδέα της Sephora προσφέρει στον πελάτη σχέσεις με μία διαρκώς μεταβαλλόμενη σειρά από προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες , με αξιόπιστα κλασικά, αγαπημένα indie, αναπτυσσόμενα αγαπημένα και την επιτυχημένη συλλογή της Sephora Collection. Από το ντεμπούτο της σχεδόν 50 χρόνια πριν, η Sephora κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στο χώρο του retail, εμπνέοντας τους πελάτες της να εξερευνήσουν έναν κόσμο ομορφιάς και υγείας, ενώ παράλληλα επεκτείνουν την πιο αγαπημένη κοινότητα ομορφιάς στον κόσμο. Με μία αμερόληπτη προσέγγιση στο λιανικό εμπόριο, η Sephora προσκαλεί τους καταναλωτές να αγγίξουν και να δοκιμάσουν περισσότερα από 15.000 προϊόντα από την εκπληκτική συλλογή ομορφιάς της Sephora, να απολαύσουν εξατομικευμένες υπηρεσίες στα Beauty Hubs, Bars & Studios σε συνδυασμό με ψηφιακές καινοτομίες και να έρθουν σε επαφή με εξειδικευμένους σύμβουλους ομορφιάς σε 2500 σημεία πώλησης. Οι πελάτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τo Sephora online και μέσα από τις εφαρμογές κινητού και να έχουν πρόσβαση στο loyalty πρόγραμμα που προσφέρει μοναδικές επιβραβεύσεις και εμπειρίες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Sephora βοηθούν τους πελάτες να νιώσουν σιγουριά σε οτιδήποτε κάνουν, βοηθώντας τους να ξεκλειδώσουν της ομορφιά που έχουν μέσα τους, προσφέροντάς τους υποστήριξη μέσα από την πιο επαγγελματική και δημιουργική ομάδα επαγγελματιών συμβουλών της  βιομηχανίας της ομορφιάς. Μέλος του ομίλου  LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, ο κορυφαίος όμιλος προϊόντων πολυτελείας στον κόσμο , η πρωτοποριακή καινοτομία και το επιχειρηματικό πνεύμα της Sephora την έχουν εγκαθιδρύσει ως ένα πρωτοπόρο omni channel προορισμό ομορφιάς σε 34 χώρες!!