Από τη Χριστίνα Ζάρδα,

Στην ιαπωνική φιλοσοφία «godai» σημαίνει «νερό, φωτιά, γη, αέρας και αιθέρας», δηλαδή το μη αισθητό. Τα πέντε στοιχεία της φύσης έδωσαν το όνομά τους σε αυτόν το μοναδικό χώρο που θα βρείτε σε έναν από τους πιο όμορφους κολπίσκους της Ερμιονίδας. Ανάμεσα στην Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι, ένα ξεχωριστό beach bar και restaurant αναλαμβάνει να προσφέρει απόλαυση σε όλες σας τις αισθήσεις.

great ideas people 162 (5)

«Αρμονία. Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει το περιβάλλον του Godai Seascape» εξηγεί ο ιδιοκτήτης του . «Ως πολιτικός μηχανικός, κάνω πάντα δημιουργικές σκέψεις και από νωρίς ήξερα πως ήθελα να αναπτύξω την επένδυσή μου σε αυτή τη γη τουριστικά και όχι οικιστικά. Η αγάπη μου για τη γαστρονομία, το wellness, τη φύση, τη θετική ενέργεια και τον αθλητισμό είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που με οδήγησαν στη δημιουργία του χώρου» συνεχίζει.

great ideas people 162 (4)

Η ομάδα R.C.Tech ανέλαβε το σχεδιασμό αυτής της εντυπωσιακής κυματοειδούς κατασκευής, ενώ η σύζυγός του, Τίνα Μοιράγια, επενέβη με κομψές και εμπνευσμένες διακοσμητικές πινελιές.

great ideas people 162 (3)

Οι επισκέπτες του Godai Seascape έχουν την ευκαιρία να βουτήξουν στα πεντακάθαρα νερά της Πετροθάλασσας και να απολαύσουν τον ήλιο στις αναπαυτικές και καλαίσθητες ξαπλώστρες, όπου μέχρι το απόγευμα σερβίρεται το ιδιαίτερο beach menu. Το βράδυ, ο χώρος αλλάζει. Ο χαμηλός φωτισμός, η καλή μουσική, τα signature cocktails και ένα μενού που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

great ideas people 162 (1)

«Η γνωριμία μου με το σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο, που επιμελήθηκε όλα τα πιάτα, καθώς και με τον Στέλιο Παπαδόπουλο, που υπογράφει τη λίστα με τα κοκτέιλ, ήταν καρμική» λέει ο Παναγιώτης Γούτος. Η υψηλή ποιότητα είναι δεδομένη, ενώ ένα μεγάλο μέρος των πρώτων υλών προέρχεται από το μποστάνι του Godai.

great ideas people 162 (2)