Ο Γιάννης Μαρκετάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τη δουλειά του. Αν έχετε ζηλέψει κατά καιρούς το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια ή της Έλενας Παπαρίζου, είναι ο άνθρωπος ο οποίος ευθύνεται γι’ αυτό! Ο Exclusive Ambassador της Max Factor στην Ελλάδα μιλάει αποκλειστικά στο Peoplegreece.com και σας αποκαλύπτει βήμα βήμα, τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε το απόλυτο Summer bronze smokey look!

Βήμα Πρώτο: Ξεκινήστε με την βάση .Το καλοκαίρι είναι καλό να χρησιμοποιείτε λίγα προϊόντα που να μην είναι βαριά για το δέρμα. Αντικαταστήστε τις πούδρες καθώς και τα ματ ρουζ σε σκόνη με κρεμώδη προϊόντα. Χρησιμοποιήστε μια κρέμα με χρώμα όπως την CC CREAM της MAX FACTOR με colour corrector καθώς και δείκτη προστασίας για τον ήλιο. Έτσι θα διορθώσετε τον τόνο της επιδερμίδας σας, προσφέροντάς της την επιθυμητή κάλυψη και προστασία. Επίσης, χρησιμοποιήστε κρεμώδες ρουζ στα μάγουλα καθώς και στην ράχη της μύτης, για να αποκτήσετε φρέσκο, ελαστικό και δροσερό δέρμα με ηλιοκαμένη όψη. Φωτίστε το κινητό βλέφαρο με μια χρυσή ανοιχτόχρωμη σκιά και κρατήστε το έτσι φωτεινό έως το τέλος.

Βήμα Δεύτερο: Απλώστε μια μπρονζέ – καφέ σκιά στο κάτω βλέφαρο, στρίβοντάς την στις εξωτερικές άκρες προς το κόκκαλο -τόξο, κάτω από το φρύδι. Έτσι θα δώσετε βάθος και ένταση στο βλέμμα, κρατώντας το όμως παράλληλα και φωτεινό.

Βήμα Τρίτο: Απλώστε ένα μαλακό μολύβι σε καφέ χρώμα στο κάτω βλέφαρο και σβήστε το με ένα μαλακό πινέλο – σβηστήρι, κατά την επιθυμητή ένταση. Προσθέστε λίγο μολύβι σε καφέ χρώμα και στο εσωτερικό των βλεφάρων. Κλειδώστε το μολύβι με ένα μαλακό πινέλο και σταθεροποιήστε το με λίγη καφέ σκιά, .έτσι ώστε να μην κάνει γραμμές.

Βήμα Τέταρτο: Περάστε πολλά χέρια μάσκαρα και πάνω και κάτω, με ιδιαίτερη έμφαση στις κάτω βλεφαρίδες, με μια μάσκαρα που να μην κομπιάζει τις βλεφαρίδες, όπως για παράδειγμα την clump defy της Max Factor.

Βήμα Πέμπτο: Περάστε στα χείλη ένα μαλακό και άνετο κραγιόν, ώστε να μην κόψει, ή ένα μολύβι κραγιόν σε φυσική απόχρωση.