Το Game of Thrones τελείωσε -όλοι το ξέρουν αυτό- ζήτω το prequel του που έχει ήδη αρχίσει να γυρίζεται, ο πιλότος του τουλάχιστον, από τον προηγούμενο μήνα.

Ποιους χαρακτήρες, όμως, θεωρείται σίγουρο ότι θα δούμε σ’ αυτό το εγχείρημα; Σύμφωνα με τον G.R.R. Martin «οι Starks θα είναι σίγουρα εκεί. Και σίγουρα και οι White Walker. Επίσης, ανταρόλυκοι και μαμούθ είναι κομμάτι της ιστορίας», εξηγεί ο συγγραφέας του πιο επιτυχημένου saga των τελευταίων ετών.

Ποιους, όμως, δεν πρόκειται να συναντήσουμε εδώ;  Σύμφωνα με τη δομή του σεναρίου, οι Lannister δεν βρίσκονται ακόμη εδώ, όμως, το Castlery Rock ζει και βασιλεύει, ενώ κάποιοι λένε ότι η Naomi Watts βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις να υποδυθεί έστω μία από την οικογένεια των Lannister.
Σε γενικές γραμμές, ο Martin έχει την επίβλεψη αυτού που θα παρακολουθήσουμε ως prequel του Game Of Thrones, ενώ επιθυμία του είναι να αναδείξει την απαρχή των 7 βασιλείων με όρους και συνθήκες που έκαναν παγκόσμιο hit τους πρώτους κύκλους της σειράς, χωρίς σεναριακές παρεκτροπές, αν κάτι λέει αυτό για τον 8ο και τελευταίο κύκλο…
ΠΗΓΗ: Cinemablend.com