Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι με όλη του την καλή διάθεση να πάει να ψωνίσει σε μεγάλο πολυκατάστημα. Τα σχέδια του παρουσιαστή όμως χάλασαν πριν ακόμη μπει στα ΙΚΕΑ. Ο λόγος;

Ο Φώντας, το αγαπημένο του σκυλί. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο του κατοικίδιο φροντίζοντας όμως πάντα να το έχει σε ειδικό σάκο για να μην προκαλεί προβλήματα σε δημόσιους χώρους. Μπαίνοντας όμως στο κατάστημα στα Νότια Προάστια αντιμετώπισε χείριστη συμπεριφορά από τους εργαζόμενους. «Μόλις μου απαγόρευσαν την είσοδο στο ΙΚΕΑ Κηφισού επειδή ήμουν μαζί με τον σκύλο αν και ήταν σε αυτή την τσάντα. #ΙΚΕΑ», έγραψε αμέσως ο παρουσιαστής στο twitter κάνοντας γνωστό το συμβάν στους followers του.

Διαβάστε επίσης: Τι πρέπει να αποφεύγουν οι τετράποδοι φίλοι σας

Ενώ στη συνέχεια «έσφαξε με το γάντι» τους υπεύθυνους, γιατί σίγουρα δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι αλλά η γενική πολιτική του καταστήματος, γράφοντας «Προφανώς συνεχίζουν να δηλώνουν μετά τα άλογα και την αγάπη τους για τους σκύλους #ΙΚΕΑ». Με αυτό τον τρόπο ο Φώτης Σεργουλόπουλος θύμισε στους διαδικτυακούς του φίλους τι είχε γίνει πριν λίγο καιρό με τα περίφημα κεφτεδάκια των IKEA και έστειλε παράλληλα το δικό του μήνυμα στους υπεύθυνους αφού φρόντισε να κάνει hashtag με το όνομα του καταστήματος.

fotis sergoulopoulos