Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ήταν η συναυλία της χρονιάς. Όχι μόνο της καλοκαιρινής σεζόν, αλλά ολόκληρης της χρονιάς. Ίσως και μια από τις καλύτερες συναυλίες της δεκαετίας. Η Florence είναι μια εμπειρία που μπορείς να την καταλάβεις, ακόμα κι αν δεν τη ζήσεις, αλλά μπορείς να είσαι έμπλεος από τη διονυσιακή της έκσταση, μόνο αν τη ζήσεις.

Γι΄αυτό όσοι πρόλαβαν να πάρουν τα εισιτήρια για τη χθεσινή, τη σημερινή και την αυριανή της συναυλία σε Ηρώδειο και Γαλάτσι, θα πρέπει να νιώθουν σαν να έβαλαν ένα μεγάλο check στην bucket list τους.

Χθες λοιπόν, δόθηκε η πρώτη συναυλία από την Florence και ο κόσμος στο Ηρώδειο είδε μια γυναίκα να κινείται ακατάπαυστα, με μια ανεξέλεγκτη ομορφιά και με μια φωνή που όλα έχουν ειπωθεί γι΄αυτή.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το Ηρώδειο γέμισε ασφυκτικά, ο κόσμος την παρακολουθούσε ευλαβικά κι εκείνη αποζημίωσε τους πάντες. Είναι από τις φορές που πληρώνεις ένα εισιτήριο υψηλής τιμής και παίρνεις πίσω παραπάνω απ΄όσο πλήρωσες.

Δεν θα ήταν υπερβολή να γράψουμε πως η Florence συνδύασε το αρχαίο σκηνικό του Ηρωδείου με την «αναγεννησιακή» της κίνηση και «νεραϊδίσια» αμφίεση και κατέκλυσε μόνη της τη σκηνή του αρχαίου θεάτρου.