Αν και ο Μπράιαν Κράνστον είχε αναφερθεί στο σόου του Τζίμι Φάλον για την παρουσία του στην ταινία El Camino, το spin-off του Breaking Bad, μετά το τέλος των γυρισμάτων, η παραγωγή δεν ήθελε να μαθευτεί από πουθενά ότι θα έχει ένα cameo στην ταινία.

Κι αυτό δεν ήταν απλό να επιτευχθεί για πολλούς λόγους. Ήταν εύκολο να μην πουν τίποτα οι συντελεστές, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο να μην δει κάποιος τον Μπράιαν Κράνστον καραφλό και σε κάποιο γύρισμα.

Οπότε εκπονήθηκε ένα ολόκληρο στρατηγικό πλάνο για να τον φέρουν στο set στα κρυφά και να τον επιστρέψουν εξίσου κρυφά.

Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος Βινς Τζίλιγκαν, ο Κράνστον έπαιζε σε μια παράσταση στο Broadway συγκεκριμένες μέρες. Επομένως, έπρεπε να γίνουν όλα γρήγορα. Γι΄αυτό νοίκιασαν ένα ιδιωτικό ελικόπτερο και τον μετέφεραν από τη Νέα Υόρκη στο Αλμπουκέρκι, όπου έγιναν τα γυρίσματα. Στόχος ήταν να γυριστεί η σκηνή του flashback με τον Πίνκμαν μέσα σε μιάμιση μέρα. Τον παρέλαβαν το βράδυ μετά την παράσταση και τον γύρισαν δύο βράδια μετά, πριν την παράσταση.

Τα προβλήματα δεν είχαν τελειώσει. Στο διάστημα του γυρίσματος θα έπρεπε να προφυλαχθεί ο περιβάλλοντας χώρος, ώστε να μην τον δει κανείς. Επίσης, δε γινόταν να ξυρίσουν το κεφάλι του, μιας και θα τον καταλάβαιναν, ενώ θα ήταν ανεύθυνη κίνηση ως προς το θεατρικό του.

Έτσι, για το δεύτερο αποφάσισαν να τον…καραφλιάσουν με VFX στο μοντάζ. Για το πρώτο έβαλαν μια σειρά από φορτηγά γύρω από το dine-in μαγαζί όπου τρώνε πρωινό με τον Πίνκμαν. Μάλιστα, επειδή ένα από τα φορτηγά ήταν αυτό που είχαν στο Breaking Bad, όποιος περνούσε του έλεγαν ότι το χρησιμοποιούν κάτι τουριστικά γραφεία για τις ξεναγήσεις τους στο μέρος που γυρίστηκε η σειρά.