Τα αξεσουάρ για σκύλους και γάτες φαίνεται πως έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Η εταιρεία Squeaker λοιπόν, αποκάλυψε ένα νέο κολάρο για σκύλους, το οποίο ονομάζεται «Buddy».

Πρόκειται για ένα εξελιγμένο είδος, άκρως επαναστατικό, που θυμίζει παιχνίδι. Βασικά πρόκειται για ένα smart watch, για το σκύλο σας. Περιλαμβάνει πολλές εντυπωσιακές δυνατότητες και αυτόματα προσαρμόζει LED φωτισμό, που σας επιτρέπει να δείτε που βρίσκεται ο σκύλος σας το βράδυ.

Εκτός όμως αυτού, καταφέρνει να εντοπίσει το σκύλο σας μέσω GPS, γεγονός που θα σας εξασφαλίσει ανά πάσα ώρα και στιγμή το μέρος στο οποίο βρίσκεται. Εκτός αυτού θα σας έρχονται ειδοποιήσεις στο κινητό, για το πότε θα φεύγει μακριά από τις ζώνες που του έχετε ορίσει.

Επιπρόσθετα, μπορεί να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την υγεία του κατοικίδιου σας, όπως η θερμοκρασία του, οι ώρες ύπνου του και γενικότερα οι δραστηριότητές του. Τέλος θα μπορείτε να ρυθμίσετε υπενθυμίσεις για το πότε πρέπει να ταϊστεί, να πάει στο γιατρό ή να πάει για βόλτα.

Δείτε αναλυτικά το promo του «έξυπνου κολάρου», στο βίντεο, που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε η Σαρδέλα: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού για το σκυλί των Ράδιο Αρβύλα

Σκύλος-ήρωας: Σπρώχνει κάθε μέρα το καροτσάκι του ανάπηρου αφεντικού του και τον πάει στην δουλειά

So cute! Αυτά είναι τα πιο καλοχτενισμένα σκυλάκια στο instagram

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store