Δε μπορεί να αμφισβητήσει κανείς πως μια ακριβή maxi τουαλέτα είναι η κρυφή επιθυμία των περισσότερων γυναικών, ούτε βέβαια πως ένας άντρας δείχνει κομψός μέσα σε ένα κοστούμι, πόσο άνετα νιώθουμε όμως μέσα σε αυτά; Όταν καλούμαστε να ανεβοκατεβαίνουμε τις σκάλες του γραφείου και να τρέξουμε για να προλάβουμε το μετρό, δεν έχουμε πει «Μακάρι να φορούσα τα casual μου ρούχα;». Ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και βγάζουν προς τα έξω τον πιο νεανικό χαρακτήρα μας!

Ένα καινούργιο brand με casual ρούχα σε μοντέρνα σχέδια για άντρες και γυναίκες και υποδήματα για κάθε γούστο έρχεται να αλλάξει όσα ξέρατε για τη μόδα.

Δείτε ακόμα:Elle Style Awards: Ήταν όλες τους υπέροχες

Η DEVERGO Jeans έχει την έδρα του στο Veneto της Ιταλίας και εδώ και 30 χρόνια έχει καταφέρει συνδυάζοντας τον μοναδικό σχεδιασμό, τα φυσικά υφάσματα, υφάσματα νέας τεχνολογίας, εξειδικευμένες τεχνικές παραγωγής και φινιρίσματος να κατοχυρώσει τη θέση του στη βιομηχανία της μόδας.

Στη κολεξιόν της DEVERGO Jeans θα βρείτε όχι μόνο τα πιο μοντέρνα κομμάτια, αλλά και ρούχα που θα κρατήσουν σε ασυναγώνιστες τιμές.

Με ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων σε περισσότερες από 15 χώρες της Ευρώπης και στη Βόρεια Αφρική, η DEVERGO Jeans έρχεται στην Ελλάδα αναπτύσσοντας ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιλεγμένων καταστημάτων σε όλη την επικράτεια.