Την Δευτέρα 12/05 στις 12 το μεσημέρι αποκλειστικά μέσα από την σελίδα του Carroten στο Facebookwww.facebook.com/carroten.gr θα καλοσωρίσουμε επισήμως το καλοκαίρι με το νέο videoclipτης Demyfeat. Mike«Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα»

Το Carroten, το Νο. 1 Αντηλιακό στην Ελλάδα, παρουσιάζει για 4η χρονιά το hit του καλοκαιριού συνεχίζοντας την «παράδοση» που έχει να ανατρέπει τους κανόνες, να μας προετοιμάζει & να μας συντροφεύει κατάλληλα και το φετινό καλοκαίρι. Το Carroten αποτελεί για 13η συνεχόμενη carroten fb page teaser 2χρονιά την πιο αγαπημένη μάρκα των Eλλήνων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον ελληνικό ήλιο και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν. Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της 100% αμιγώς ελληνικής εταιρείας Σαράντης.  

Σε συνέχεια του Νο.1 στα ραδιοφωνικά chartssingleTheSun, το Carrotenεμπιστεύεται για άλλο ένα καλοκαίρι την  PanikRecords και τη Demy με το φετινό CarrotenSingle«Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα»! Την μουσική και την παραγωγή του CarrotenSingle 2014 υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Μωραϊτης, ενώ τα ραπ parts έγραψε ο Mike. Η συνύπαρξη 2 τόσο σημαντικών δημιουργών σε ένα τραγούδι δεν μπορεί παρά να έχει ως αποτέλεσμα το απόλυτο Hitsingle που θα μας κρατήσει συντροφιά τις καλοκαιρινές μας μέρες & νύχτες και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς ενός ατελείωτου beachparty

www.glphotography.gr

Έκπληξη αποτελεί ότι για πρώτη φορά το CarrotenSongσυστήνεται στο κοινό του με ένα τραγούδι σε ελληνικούς στίχους.  Τα γυρίσματα του videoclipτου single υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν  ανοιχτά του Αργοσαρωνικού πάνω σε δυο ιστιοπλοικά σκάφη.  Η κεντρική ιδέα είναι γύρω από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, την αναζήτησή του αλλά και το ταξίδι μέχρι τον τελικό προορισμό. Όλα αυτά πάντα μέσα στο πλαίσιο της φιλίας, της παρέας και της συντροφικότητας γιατί η καλοκαιρινή διάθεση όλων ευνοείται από το γέλιο, την μουσική, την διασκέδαση και τα απόλυτα must του καλοκαιριού: CarrotenMagicTan & ProtectCream, CarrotenIslandsEscapeOil, CarrotenTattooOil και την κρέμα προσώπου CarrotenCCDreamSkin.

Αποδράστε λοιπόν με Carrotenγιατί  όσο ο κόσμος θα έχει τον ήλιο, θα είναι εδώ!