Το James Bond: No Time To Die, η 25η ταινία του θρυλικού 007, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου και έχει μείνει ακόμα μια εκκρεμότητα. Δεν έχουμε ακόμα theme song, δηλαδή το τραγούδι που θα ντύσει τους τίτλους αρχής και τέλους, όπως συνέβη με το Skyfall με την Adele και με το Writing’s On The Wall με τον Sam Smith για το Spectre.

Η παραγωγή επισημοποίησε πριν από λίγα 24ωρα ότι ο σπουδαίος Χανς Ζίμερ  θα γράψει τη μουσική της ταινίας No Time To Die, επομένως μένει να βρεθεί ο ερμηνευτής ή η ερμηνεύτρια του τραγουδιού τίτλων. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το Variety, αυτή είναι η Billie Eilish. Για μερικές ώρες η ίδια τηρούσε σιγήν ιχθύος, όμως τα καλά νέα δε μπορούν να κρατηθούν για πολύ.

Πρώτα, η Eilish έκανε μια σειρά από stories με πρώην Bond Girls. Eva Green, Lea Seydoyx και μερικά ακόμα Bond Girls εμφανίζονται στις φωτογραφίες της. Λίγο αργότερα, ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Instagram ότι έχει ξεκινήσει την ηχογράφηση του τραγουδιού που θα «ντύσει» το No Time To Die. Το έχει γράψει μάλιστα μαζί με τον αδερφό της Finneas, που είναι εξίσου τραγουδιστής και μάλιστα με τρομερή ποιότητα.

«Είναι τρελό που είμαι κομμάτι όλου αυτού. Είναι τεράστια τιμή η ευκαιρία που μου δίνεται να πω το τραγούδι για μια τόσο θρυλική σειρά ταινιών».

Θα είναι η πρώτη φορά που θα επιλεγεί καλλιτέχνης ή καλλιτέχνιδα μη βρετανικής καταγωγής, ενώ η Eilish θα γίνει η νεότερη που θα τραγουδήσει θέμα του James Bond.

View this post on Instagram

“No Time To Die” JAMES BOND. AND I AM SINGING THE THEME SONG. 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 WHAAT

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on