Με εντυπωσιακό φόρεμα Marchesa εμφανίστηκε η 36άχρονη ηθοποιός, αναδεικνύο-  ντας την ψιλόλιγνη σιλουέτα της. Το βαθύ μοβ χρώμα του φορέματος έκανε έντονη αντί-  θεση με τη λευκή της επιδερμίδα, όπως και το smoky μακιγιάζ στα μάτια, που έκανε το  βλέμμα της ζωηρό και λαμπερό. Η υπόλοιπη επιδερμίδα διατηρήθηκε φυσική, χωρίς  ένταση στα ζυγωματικά, αφού η Katie, έτσι κι αλλιώς, έχει έντονα μήλα. Τα χείλη της  σχηματίστηκαν με μολύβι σε nude απόχρωση και γέμισαν με ανάλογο κραγιόν. Ένα από  τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της εμφάνισής της ήταν τα μακριά μαλλιά της, που χτενίστηκαν σε μια sleek, αυστηρή αλογοουρά.

Εξαιρετικά λιτά και όμορφα, έδωσαν έξτρα  πόντους στην εικόνα της, που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Αντιγράψτε το στιλ άφοβα. Ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και δημιουργείται με απλές κινήσεις.

COLORSHOW 16 BABY BLUES_HDMaybelline Color Show. Μονή σκιά ματιών στην απόχρωση Baby Blues No16. €4,90

moliviΚohl Pencil No1. Απαλό στην εφαρμογή, ακριβές και απίστευτα σταθερό στο αποτέλεσμα. €9

Advanced Keratin Split End FuserPantene Expert Collection, Advanced Keratin Repair Splint End Fuser. Κρέμα που επιδιορθώνει την κερατίνη και προλαμβάνει την ψαλίδα.

MA2013_04_0008Pantene Expert Collection, Advanced Keratin Repair Splint End Fuser. Κρέμα που επιδιορθώνει την κερατίνη και προλαμβάνει την ψαλίδα.

ckone-color-all-day-perfection-100-porcelain-caplessPantene Expert Collection, Advanced Keratin Repair Splint End Fuser. Κρέμα που επιδιορθώνει την κερατίνη και προλαμβάνει την ψαλίδα.

Διαβάστε ακόμα:

Katie Holmes: Η νέα πρέσβειρα της Olay παγκοσμίως

Katie Holmes: Ξέρουμε το μυστικό για τα τέλεια μαλλιά της

Katie Holmes στο People: «Δεν έχω κανένα φόβο τώρα πια»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store