Πόσες δεν είναι οι φορές που ξυπνάμε το πρωί και βλέπουμε το μαλλί μας να βρίσκεται σε απόλυτη αναρχία; Να έχει χάσει τη φόρμα του, ή να είναι άλουστο και λιπαρό; Να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει από την προηγούμενη μέρα ώστε να πάρουμε εγκαίρως τα μέτρα μας ρίχνοντας ένα λουσιματάκι από βραδίς και να μην προλαβαίνουμε με τίποτα να το κάνουμε το πρωί; Μια το ξυπνητήρι δεν χτυπάει, μια το πάπλωμα είναι γλυκό και ζεστό, μια ο χρόνος πετάει και δεν το έχουμε πάρει είδηση…

Σήμερα ήταν μια από εκείνες τις μέρες που μόλις περίεγραψα. Που είχα επαγγελματικό ραντεβού και έπρεπε να είμαι στην τρίχα. Μπροστά μου το ολοκαίνουργιο προϊόν Prêt-à-Powder, της Bumble & Bumble το οποίο δρα σαν ξηρό σαμπουάν σε μορφή πούδρας και είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να αποφύγετε ή δεν προλαβαίνετε το καθημερινό λούσιμο. Μας το είχε παρουσιάσει πριν από δύο μέρες ο so stylish Philippe Mensah, o Editorial Stylist της μάρκας που ζει και εργάζεται μεταξύ Παρισιού και Νέας Υόρκης.

Διαβάστε ακόμα Beauty grooming: H hairstylist του Justin Timberlake μας αποκαλύπτει τα μυστικά της 

Το πήρα στα χέρια μου και αποφάσισα να παίξω μαζί του. Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο. Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά μου υιοθέτησαν σε χρόνο dt τη φρεσκάδα και τον όγκο που τους έλειπε, ενώ δεν είχε μείνει κανένα απολύτως υπόλειμμα από την ημιδιάφανη πούδρα.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε; Όρθια μπροστά στον καθρέπτη «αλατίζετε» τα μαλλιά σας με το προϊόν. Ναι, καλά διαβάσατε. Το χρησιμοποιείτε όπως το αλάτι στο φαγητό. Ρίχνετε λίγη από τη μαγική του σκόνη στα επίμαχα σημεία και κάνετε τις κλασικές κινήσεις λουσίματος. Δεν θα πάρει πολύ. Μέσα σε λίγα λεπτά η λιπαρότητα έχει απορροφηθεί και ο όγκος έχει επανακτηθεί. Μην φοβηθείτε ότι η πούδρα θα αφήσει τα ίχνη της. Δεν υπάρχει τίποτα που να μαρτυρά το μυστικό σας (οποιοδήποτε τύπο ή χρώμα μαλλιών και αν έχετε). Είναι ασφαλές με την Bumble & Bumble. Θα την βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.

Δείτε επίσης 5+1 λάθη που κάνουμε όταν χτενιζόμαστε