Βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα μίας πλούσιας κινηματογραφικής χρονιάς που είχε τα πάνω και τα κάτω της. Ο διάσημος κριτικός κινηματογράφου του περιοδικού Rolling Stone, Πίτερ Τράβερς αναζητώντας τις χειρότερες ταινίας της χρονιάς που σιγά- σιγά αποχαιρετάμε, μπορεί να δυσκολεύτηκε, ωστόσο τα κατάφερε.

Οι επιλογές ήταν σίγουρα πολλές. Ο ίδιος όμως προτίμησε να μην εστιάσει σε «εύκολους στόχους» όπως είναι οι σειρές ταινιών που έχουν προ καιρού πεθάνει, ακόμα κι αν γίνονται απελπισμένες προσπάθειες επαναφοράς τους στη μεγάλη οθόνη, όπως για παράδειγμα, οι «Άνδρες με τα Mαύρα» ή ο «Εξολοθρευτής».

Πιο πολύ, ο Τράβερς ενοχλήθηκε από την τάση του Χόλιγουντ να επιμένει σε remake, sequel και reboots που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης παρά μόνο το κέρδος και καμία καλλιτεχνική αξία.

Και για τη λίστα που ακολουθεί επέλεξε δουλειές γνωστών και καταξιωμένων σκηνοθετών που είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι καλό αλλά τα θαλάσσωσαν.

Αυτές είναι, λοιπόν, οι χειρότερες ταινίες του 2019.

10. Last Christmas: Μια ρομαντική κομεντί με μηδενική χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της και κανέναν λόγο ύπαρξης.

9. Glass: Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν ένωσε τους δύο χαρακτήρες δύο αγαπημένων ταινιών του και κατάφερε να βγάλει μία ακατάληπτη ταινία.

8. Η ναυμαχία του Μίντγουεϊ: Αδύναμοι χαρακτήρες, κακά εφέ σε μία ταινία που χαράμισε το καλό cast της.

Διαβάστε τις υπόλοιπες στο fortunegreece.com