Μόλις χθες θίξαμε το θέμα των top coats και της βάσης για μανικιούρ. Σας είπαμε λοιπόν το πόσο σημαντικά βήματα είναι και πόσο μας στεναχωρείτε που τα παραλείπετε για να γλιτώσετε μερικά λεπτά. Εντάξει, το top coat το καταλαβαίνουμε να το παραλείπετε που και που αλλά είναι  λόγος που το μανικιούρ σας χαλάει αμέσως. Τη βάση όμως; Χωρίς βάση τα νύχια σας βάφουν, το βερνίκι δεν απλώνει σωστά… Ευτυχώς είμαστε εμείς εδώ για να σας πούμε ποιες είναι οι καλύτερες βάσεις της αγοράς για να μην ξαναπαραλείψετε αυτό το τόσο σημαντικό βήμα, ε; Δείτε τις…

Nail Colour Base Coat, Κορρές 6,80€
Περιέχει προβιταμίνη Β5 και ιχνοστοιχεία για προστασία ΚΑΙ θρέψη των νυχιών. Η προβιταμίνη Β5 είναι ένα βασικό συστατικό του δέρματος και των μαλλιών ενώ τα ιχνοστοιχεία λειτουργούν ως πηγή ενέργειας για τα κύτταρα και αποτελούν πολύτιμο συστατικό για τη φροντίδα και περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών.

Αρχείο InStyle

Dr. Rescue CC Nails Base Coat, Maybelline New York 4,50€
Είναι ένα προϊόν CC (ναι, σαν αυτά του προσώπου) για τα νύχια σας! προστατεύει το φυσικό χρώμα του νυχιού ενώ παράλληλα απομακρύνει τις κιτρινίλες. Το αποτέλεσμα; Τέλεια προστατευμένα νύχια και τόσο όμορφα που δεν χρειάζονται καν βάψιμο.

Αρχείο InStyle

Protein Base Coat, Essie 15€
Περιποιείται τα νύχια χάρη στις πρωτεΐνες σιταριού που ενισχύουν τη ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα των νυχιών, δημιουργεί μια απόλυτα λεία επιφάνεια για να στρώνει καλύτερα το βερνίκι σας ΚΑΙ επιμηκύνει την διάρκεια του μανικιούρ.

Αρχείο InStyle

NailKale Superfood Base Coat, Nails Inc 16€
Περιέχει την υπερ-τροφή Kale που εκτός του ότι κάνει θαύματα για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και την υγεία μας, κάνει θαύματα ΚΑΙ για τα νύχια. Εξασφαλίζει την προστασία και την περιποίηση των νυχιών και φυσικά την διάρκεια του μανικιούρ.

Αρχείο InStyle

Natural Nail Base Coat, O.P.I 15,90€
Βάση, η οποία περιέχει αμινοξέα κερατίνης και προλαμβάνει το λέκιασμα των φυσικών νυχιών. Θωρακίζει τα νύχια απέναντι στους λεκέδες από α βερνίκια και… το κάπνισμα δηλαδή και κάνει το βερνίκι να γλιστρά ομοιόμορφα επάνω του.

Αρχείο InStyle

24k Gold Strength Base Coat, Avon 10€
Είναι εμπλουτισμένη με… χρυσό για –ξεκάθαρα- πολυτελές μανικιούρ αλλά παράλληλα δύναμη και βαθιά θρέψη και λάμψη στα νύχια. Κάνει το βερνίκι να περνά ομοιόμορφα και παρατείνει την διάρκεια του μανικιούρ.