Η Ariana Grande είναι μία καταξιωμένη καλλιτέχνιδα που ασκεί μεγάλη επιρροή στα social media κάτι που αποδεικνύεται από το ότι είναι το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Instagram. Η μουσική της είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της pop κουλτούρας και τα τραγούδια της γίνονται πολύ συχνά No1 και παίζονται ασταμάτητα.

Η pop star που θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες της γενιάς της, πρόκειται να κάνει μία συνεργασία η οποία μας εξέπληξε λόγω του ότι είναι στο χώρο της μόδας. Ο οίκος Givenchy ήταν εκείνος που την ανακοίνωσε μέσω μίας σειράς αναρτήσεων στο Instagram που αρχικά δεν έδειχναν το πρόσωπο της Grande, μπορούσαμε όμως να καταλάβουμε ότι ήταν εκείνη λόγω της χαρακτηριστικής της ponytail.

View this post on Instagram

#ARIVENCHY: @ARIANAGRANDE IS THE NEW FACE OF GIVENCHY. #GIVENCHYFAMILY

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial) on

Λίγες ημέρες μετά το όνομα της τραγουδίστριας αποκαλύφθηκε ενώ και η ίδια η Ariana δημοσίευσε τα ίδια post καθώς είναι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα αυτή συνεργασία όπως και δήλωσε: «Είμαι τόσο υπερήφανη που είμαι το νέο πρόσωπο του Givenchy. Είναι ένας Οίκος που πάντα θαύμαζα και τώρα το να γίνομαι μέλος αυτής της οικογένειας είναι τόσο μεγάλη τιμή. Μου αρέσουν τα ρούχα και η αυτοπεποίθηση και η χαρά που φέρνουν στους ανθρώπους που τα φορούν»

View this post on Instagram

? #arivenchy #GivenchyFamily @givenchyofficial

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Η συλλογή Givenchy Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 με πρωταγωνίστρια την Grande ονομάζεται Arivenchy, ένας συνδυασμός του ονόματος του οίκου και της ίδιας.

Ο Givenchy είναι ένα brand που συνδυάζει κομψότητα και καλαισθησία και είναι πολλές οι star οι οποίες δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στις καλοραμμένες και διαχρονικές δημιουργίες του. Η Meghan Markle επίσης, σε πολλές εμφανίσεις της έχει αποτελέσει πρότυπο elegance φορώντας Givenchy με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, που θυμόμαστε όλοι, το νυφικό της.