Άντονι Μπουρντέν: Η εκπομπή του κέρδισε 2 βραβεία Emmy στη χθεσινή απονομή

Η περίοδος των απονομών και των μεγάλων εκδηλώσεων στις ΗΠΑ ξεκίνησε με κάθε επισημότητα χθες, αφού διεξήχθη το πρώτο μέρος των βραβείων Emmy, αυτό που αφορά κυρίως τις τεχνικές κατηγορίες της παραγωγικής διαδικασίας σε σειρές και σε εκπομπές. Η εκπομπή του Άντονι Μπουρντέν στο CNN ήταν μια απ΄αυτές που διεκδίκησαν βραβεία.

Στο τέλος της βραδιάς, το Parts Unknown, η τελευταία σεζόν της ταξιδιωτικής του εκπομπής, είχε κατακτήσει δύο βραβεία, ένα στην κατηγορία Καλύτερης Ενημερωτικής Σειράς, κι ένα για Καλύτερο Σενάριο σε Μη Μυθοπλασία. Η εκπομπή βέβαια ήταν υποψήφια και σε ακόμα 4 κατηγορίες, χωρίς άλλη κατάκτηση.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η 12η σεζόν του Parts Unknown κυκλοφόρησε ουσιαστικά ανολοκλήρωτη, μιας και ο Μπουρντέν είχε προλάβει να γυρίσε κάποια επεισόδια πριν πεθάνει. Η παραγωγή είχε αποφασίσει να τα προβάλλει τιμώντας τον μετά θάνατον.

Αυτή δεν είναι η πρώτη νίκη σε Emmy για την εκπομπή μετά τον θάνατο του Άντονι Μπουρντέν. Τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε κατακτήσει και πάλι αυτά τα δύο βραβεία.