Η Emma Stone φημίζεται για την ολόλευκη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, την οποία φροντίζει καθημερινά και δεν επιβαρύνει με υπερβολικά καλυπτικά προϊόντα. Το μακιγιάζ που επέλεξε για τη συγκεκριμένη βραδιά βασίστηκε στα έντονα κόκκινα χείλη, τα οποία ταίριαξε απόλυτα με το Louis Vuitton φόρεμά της.

Mark. Μάσκαρα Spectralash. Αυξάνει τον όγκο χαρίζοντας πλούσιες, έντονες και εκρηκτικές βλεφαρίδες.

Mark. Liquid Lip Lacquer. Το καινοτόμο απλικατέρ του σε σχήμα διαμαντιού καθορίζει επαγγελματικά τα χείλη με ένα ακριβές πέρασμα γεμάτο χρώμα.

Youthlab. CC Complete Cream for Eyes. Εξασφαλίζει ενυδάτωση και ελαστικότητα στην περιοχή των ματιών μειώνοντας το «πόδι της χήνας». Προσφέρει ομοιόμορφη, φυσική κάλυψη και φωτεινό βλέμμα ενώ σβήνει τα σημάδια της κούρασης.

Seventeen Skin Perfect Foundation. Έχει ενισχυμένη σύνθεση και ελαφριά υφή. Προσφέρει τέλεια κάλυψη σε οποιαδήποτε ανάγκη δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των σκούρων κηλίδων, ευρυαγγειών, ακόμα και μικρών ουλών.

Cettua Clean & Simple Hydrating Facial Mask Rudolph. Η ενεργή σύνθεσή της με υαλουρονικό νάτριο ενυδατώνει και επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας.