Από την Γωγώ Θωμά,

H Ελένη Πετρουλάκη μοιράζεται με τους αναγνώστες του People το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθεί για να αποτοξινώσει τον οργανισμό της μετά τις γιορτές!

Ποιο είναι το μυστικό της γυμνάστριας για αποτοξίνωση με φυσικό τρόπο;

«Συνήθως μετά τις γιορτές ακολουθώ ένα πρόγραμμα διατροφής για να αποτοξινώσω τον οργανισμό μου με φυσικό τρόπο, το οποίο διαρκεί τρεις ημέρες.

Το πρώτο 24ωρο πίνω μόνο χυμούς φρούτων και λαχανικών –ξεκινάω το βράδυ για να είναι λιγότερο «επώδυνο». Τις επόμενες ημέρες τρώω σαλάτες ή σούπες λαχανικών βελουτέ και έτσι παίρνω όλες τις απαραίτητες βιταμίνες για τον οργανισμό. Μετά τις τρεις ημέρες συνεχίζω με πρωτεϊνική διατροφή χωρίς υδατάνθρακα. Πίνω πολύ νερό και πράσινο τσάι.

Εκτός από την διατροφή αυξάνω την αερόβια γυμναστική από 3 φορές την εβδομάδα σε καθημερινή βάση. Κάνω σχοινάκι, διάδρομο, τρέξιμο και ποδήλατο και συνεχίζω για δεκαπέντε ημέρες αυτό το πρόγραμμα.

Ένα «μαγικό» ρόφημα για αποσυμφόρηση του οργανισμού, που βοηθά στην κατακράτηση υγρών είναι το μείγμα τσουκνίδας και λουίζας με μαύρο και πράσινο τσάι (τα βράζουμε όλα μαζί)».