Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μία ανάσα μακριά με το μυαλό μας να είναι μονίμως εκεί. Ποια κομμάτια θα πάρουμε μαζί μας; Πρέπει να πάρουμε νέα μαγιό και καφτάνια; Μήπως να αγοράσουμε και μία νέα βαλίτσα; Αυτή η διαδικασία προετοιμασίας των καλοκαιρινών μας διακοπών είναι άκρως διασκεδαστική και μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για αυτές τις στιγμές της χαλάρωσης.

Εάν βέβαια δεν θέλετε και φέτος να πάρετε μαζί σας όλη τη ντουλάπα σας θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια tips πακεταρίσματος.

Μην πάρετε πάρα πολλά μαγιό μαζί σας

Σίγουρα έχετε ανανεώσει τη συλλογή με τα μαγιό σας για φέτος το καλοκαίρι. Σίγουρα επίσης ανυπομονείτε να τα φορέσετε και να τα ευχαριστηθείτε όλα στις διακοπές σας. Ωστόσο, όταν ετοιμάζεται τη βαλίτσα σας δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Ένα καλό κριτήριο για να αποφασίσετε πόσα μαγιό θα πάρετε μαζί σας είναι ο αριθμός των ημερών των διακοπών σας. Εάν, οι διακοπές σας είναι μία εβδομάδα 3 ή 4 μαγιό είναι ένας καλός αριθμός. Δεν χρειάζεται να γεμίσετε τη βαλίτσα σας με μαγιό, εφόσον δεν πρόκειται να προλάβετε να τα φορέσετε όλα.

Δείτε τη συνέχεια στο Instyle.gr