Ο Mark Bridges, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους καλύτερους ενδυματολόγους στον πλανήτη –έχει βραβευτεί μάλιστα και με Oscar κοστουμιών.

Ο ίδιος, έβαλε την υπογραφή του στο στυλ του Mr. Grey –τον υποδύεται όπως γνωρίζετε ο Jamie Dornan– στην ταινία «50 Shades of Grey». Από πού όμως εμπνεύστηκε; Διαβάστε όλα όσα δήλωσε.

«Ας το θέσω έτσι: Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τον Jamie Dornan να φαίνεται άσχημος. Γνωρίζει από ρούχα, αλλά δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ, απλά θέλει να του κάνουν. Άφησε τους υπεύθυνους να κάνουν τη δουλειά τους. Ήταν πολύ συνεργάσιμος μαζί μου και είχαμε το ίδιο όραμα, όταν φτιάχναμε αυτό το χαρακτήρα. Μάλιστα, είχαμε πολύ πιεσμένο πρόγραμμα, γιατί είχε επιλεγεί άλλος ηθοποιός πιο πριν για να παίξει τον Christian Grey. Όμως όταν τον γνώρισα, ήταν πάντα πρόθυμος να έρχεται στους μόδιστρους για να φτιάξουν σωστά τα ρούχα. Και το σώμα του άλλαζε όταν ήρθε στο Vancouver, γιατί του έκαναν γυμναστική, του έδιναν ροφήματα πρωτεΐνης, οπότε αυτό ήταν λίγο ο εχθρός μου για λίγο διάστημα. Ο ράφτης μου δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τον προπονητή του», δήλωσε στο Grazia.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Προσπάθησα να δω ποιοι είναι οι πιο στυλάτοι, οι πιο καλοντυμένοι άνδρες γενικώς και βασίστηκα στον David Beckham και τον David Gandy, γιατί αυτούς τους τύπους τους βλέπεις παντού και πάντα δείχνουν τόσο αρρενωποί και στυλάτοι και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, όχι όμως ντροπιαστικά και φυσικά, έχουν χρήματα να ξοδέψουν. Αυτοί ήταν η βασική μου πηγή έμπνευσης και μετά δούλεψα με το παρουσιαστικό».

Διαβάστε ακόμα:

Η εμπειρία κρίνει: Το κράξιμο των πορνοστάρ για τις 50 shades of Grey

Δείτε πως θα ήταν οι πρωταγωνιστές της Dinsey αν πρωταγωνιστούσαν στο «50 Shades Of Grey»

50 shades of Grey: Σε αυτή τη σκηνή ζήτησε η Dakota Johnson να την ντουμπλάρουν

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store