Μία αυστηρή δίαιτα που μπορεί να σας κάνει να χάσετε απότομα πολλά κιλά και γενικώς η συχνή αυξομείωση βάρους ή μία εγκυμοσύνη είναι οι πιο συχνές αιτίες που προκαλούν την εμφάνιση των ραγάδων στην επιδερμίδα μας σε μέρη όπως τα χέρια, οι μηροί και η κοιλιά

Οι ραγάδες σχηματίζονται στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος και είναι αρκετά δύσκολο να τις ξεφορτωθούμε εάν εμφανιστούν. Ευτυχώς δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα στην υγεία ή το σώμα μας, το ζήτημα όμως είναι καθαρά αισθητικό. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε 3 tips που είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσουν.

Φροντίστε το δέρμα σας προσεκτικά

Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε όλες οι γυναίκες είναι να προσθέσουμε στη διατροφή μας τροφές που είναι φιλικές στην επιδερμίδα μας. Φρούτα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C όπως τα πορτοκάλια και τα λεμόνια, οι πρωτεΐνες όπως η σόγια, τα αβγά, το γάλα, τα ψάρια, τα λαχανάκια), αλλά και τα λιπαρά οξέα, τα οποία βρίσκονται στα αμύγδαλα, τα καρύδια, το ελαιόλαδο και τα ψάρια είναι μερικές από τις τροφές που πρέπει να ξεκινήσετε να τρώτε.

Διαβάστε όλες τις απαραίτητες συμβουλές για τέλειο δέρμα, χωρίς ραγάδες, σε όλες τις ηλικίες, μόνο στο Instyle.gr