Η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από τη σημερινή της εκπομπή προέβαλε ένα εκτενές αφιέρωμα στη Ρίκα Βαγιάνη, που έφυγε από τη ζωή πριν περίπου ένα μήνα.

Ο θάνατος της δημοσιογράφου κλόνισε σημαντικά τον κόσμο των media και σήμερα στο «Αλήθειες με τη Ζήνα», την τίμησαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πριν όμως το βίντεο, η παρουσιάστρια της εκπομπής αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην ίδια και τη Ρίκα Βαγιάνη.

«Ήταν το 1990 ή 1991, πρωινό παράθυρο στο Mega εγώ τότε νεαρή ρεπόρτερ τότε, υπάρχει και ένα ντοκουμέντο στο You Tube… στα πολύ δύσκολα χρόνια μου τότε, αρρωσταίνω και η Ρίκα ήξερε ότι ήμουν μόνη μου στην Αθήνα, και είχα πυρετό… Βλέπει ότι δεν ήμουν στην εκπομπή και αναγκάζεται και έρχεται σπίτι μου για μένα ήταν πρωτόγνωρο, που ένας παρουσιαστής έρχεται στο σπίτι ενός ρεπόρτερ. Και μου λέει: «που έχεις κατσαρόλα να σου φτιάξω ένα φιδέ;» Και της λέω «ξέρεις να φτιάχνεις φιδέ ;» και μου απαντά: «Γιατί ξέρω να μαγειρεύω; Αλλά ήρθα για να σου πω ότι δεν είσαι μόνη σου στην Αθήνα… Αυτή ήταν η Ρίκα! Αντίο Ρίκα. Αντίο μέσα από αυτό το βίντεο!».

Δείτε το απόσπασμα.