Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του είναι και πάλι μαζί! Μπορεί να πέρασαν χωριστά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως όπως όλα δείχνουν ο έρωτας τους είναι πιο δυνατός και τους έφερε ξανά κοντά.

Ο λόγος για την Μάγκυ Χαραλαμπίδη και τον Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη. Οι δύο τους είναι και πάλι ζευγάρι και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του «YOU» τους απαθανάτισε να γευματίζουν μαζί. Συγκεκριμένα βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία, όπου απόλαυσαν το φαγητό τους, αλλά και την συντροφιά ο ένας του άλλου. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Μάλιστα, άνθρωπος από το περιβάλλον τους, δήλωσε στο εν λόγω περιοδικό: «Μπορεί να χώρισαν αλλά δεν έπαψαν ποτέ να κάνουν παρέα και να μιλάνε σαν δύο καλοί φίλοι, να λέει ο ένας στον άλλον τα προβλήματα του», ενώ συνέχισε αναφέροντας: «Φαίνεται ότι ο κύκλος δεν έχει κλείσει για το ζευγάρι αυτό και έτσι μόλις ξαναβρέθηκαν μαζί, η σχέση τους φούντωσε πάλι και έκτοτε είναι σα να μην χώρισαν ποτέ»!

Δείτε τις φωτογραφίες: 

xalarampoidou1

xaralampidou

xaralampidou3