Συζήτηση για το δημοσίευμα που ήθελε τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να χωρίζουν «άνοιξε» η Ναταλία Γερμανού με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Τις φήμες διέψευσε στη συνέχεια μια φωτογραφία του ζευγαριού, που δημοσιεύτηκε σε κυπριακό περιοδικό.

«Αυτό το ζευγάρι είναι τόσο αγαπημένο, γιατί θέλουν να το χωρίσουν;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, ενώ ο Κώστας Τσουρός της εξήγησε ότι έχουμε ξανακούσει πολλές φορές φήμες για χωρισμό τους και σχολίασε «είναι δεν είναι μαζί, αλλά τελικά έχουμε μεγάλη καούρα γι’ αυτό;»

Κι εκεί πήρε πάλι τον λόγο η Γερμανού και είπε: «Μεγάλη καούρα έχουμε γιατί η Ζέτα είναι φίλη μου, τη συμπαθώ, την αγαπώ …κι αυτό το υστερόγραφο που βάζουν κάθε φορά στις φήμες ότι κι αυτή η σχέση έληξε γιατί δεν κατέληξε σε γάμο, εμένα προσωπικά με εκνευρίζει πολύ γιατί ποτέ κανείς δεν ρώτησε τη Ζέτα αν είναι μανιακή με τον γάμο ή αν θέλει να παντρευτεί. Μπορεί να μην θέλει η κοπέλα… Μπορεί να τις αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις που δεν καταλήγουν σε γάμο. Καλά να είναι τα παιδιά».

Και εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κινητό της παρουσιάστριας κι είχε μήνυμα από τη Ζέτα που της είχε στείλει καρδούλες. «Κι εγώ σ’ αγαπώ, κορίτσι μου. Και τα εννοούσα όλα όσα είπα!», είπε η Γερμανού.

Δείτε το video: