Τι έπαθε και μιλαέι μωρουδίστικα (!) και αμέσως μετά γελάει υστερικά;

Ποιος ηθοποιός την αποκαλεί «ηλίθια» όταν του μιλάει για πλατυποδία και για ταινίες του Γκουσκούνη;

Ποιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη προσπαθεί να τραγουδήσει ραπάροντας;

BONUS: Ανακοινώνει την κάθοδό της στην πολιτική μέσω instagram!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η πεντάμορφη και -το περιμένατε;- πααάρα πολύ αστεία καλεσμένη στο πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν του ΠΟΥΦ που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα!

Η ανατρεπτική viral εκπομπή που αγαπήσατε, ανεβαίνει ξανά από αυτή και κάθε κάθε Παρασκευή στο Cobalt Music, το #1 ελληνικό κανάλι του YouTube (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία)!

Σε ένα μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια φανερώνει ακομπλεξάριστα τον πιο αστείο εαυτό της, αποκαλύπτοντας στον Διονύση Ατζαράκη τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, ποια είναι τα τρία πιο αγαπημένα της τραγούδια (spoiler: δεν περιέχει Χατζηγιάννη) και ότι ετοιμάζεται να κατέβει στην πολιτική για να αλλάξει… τον κόσμο. Επίσης κάνει μια τηλεφωνική φάρσα σε γνωστό φίλο της ηθοποιό και εκείνος την αποκαλεί «ηλίθια» (on air φυσικά).

Δείτε τώρα το 1ο επεισόδιο του ΠΟΥΦ- Season 2 ΣΤΟ #1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ στο YouTube:

Το ΠΟΥΦ powered by mini PICK Crackers είναι μια σύγχρονη διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται & όλα είναι πιθανά! Κάθε βδομάδα ένας διαφορετικός καλλιτέχνης «εκτίθεται» όπως ποτέ παλιότερα…

Η επιμέλεια & αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΤO! (κρατάει όσο ένα εσπρεσάκι…)