Η Ζέτα Μακρυπούλια με όλη την ομάδα του ΑΝΤ1 και συνεργάτες της στο Ρουκ Ζουκ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και την επόμενη σεζόν θα μας κρατάει συντροφιά με το «Ρουκ Ζουκ» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες με μια ανάρτηση στα social media ενώ σήμερα το γραφείο τύπου του σταθμού έστειλε επίσημη ανακοίνωση. «Τη νέα χρονιά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω και με διαφορετικούς τρόπους, για να το δείτε ανανεωμένο, πάντα όμως θα είναι το χαλαρωτικό παιχνίδι της παρέας που όλοι θα θέλαμε να παίξουμε, ακόμα και από το σπίτι», δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Τέλος, να διευκρινίσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, η συμφωνία της με το κανάλι αφορά μόνο την εκπομπή «Ρουκ Ζουκ».

Η Ζέτα Μακρυπούλια με το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιώργο Ποφάντη.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

Και την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Το πλέον αγαπημένο τηλεπαιχνίδι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, μπορεί να ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του για φέτος, θα είναι όμως κοντά μας και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Έτσι, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Ζέτα Μακρυπούλια και όλη η ομάδα του Ρουκ Ζουκ θα μας περιμένουν ανανεωμένοι, για να ζήσουμε ξανά, τις πιο fun και απολαυστικές Ρουκ Ζουκ στιγμές.

Με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του Ρουκ Ζουκ, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω την παρουσίαση του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και την επόμενη σεζόν! Είναι ένα project που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και εγώ αλλά και ο κόσμος. Τη νέα χρονιά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω  και με διαφορετικούς τρόπους, για να το δείτε ανανεωμένο, πάντα όμως θα είναι το χαλαρωτικό παιχνίδι της παρέας που όλοι θα θέλαμε να παίξουμε, ακόμα και από το σπίτι!».