Ευαγγελία ΑραβανήΖέτα Μακρυπούλια: Πολλοί τις συγκρίνουν, λίγοι πιστεύουν πως δεν έχουν τίποτα κοινό. Πρόκειται για δύο λαμπερές παρουσίες, άκρως εντυπωσιακές που μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε τους εμφάνιση. Έχουν αρκετά κοινά θα λέγαμε στην επαγγελματική τους πορεία, αλλά και στην εξωτερική τους εμφάνιση. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Και η Ζέτα και η Ευαγγελία ξεκίνησαν την καριέρα τους ως μοντέλα επενδύοντας στην αψεγάδιαστη ομορφιά τους.

zeta modelo

aravani modelo

Ωστόσο, η κάμερα και ο τηλεοπτικός φακός δε θα μπορούσε να μην τις ερωτευτεί με την πρώτη ματιά, και έτσι και οι δύο βρέθηκαν στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών. Μάλιστα, φέτος ήταν και οι δύο στη μεσημεριανή ζώνη με την Ευαγγελία να παρουσιάζει στο ΣΚΑΙ το My Style Rocks, ενώ η Ζέτα στον ANT1 το Ρουκ Ζουκ.

Μάλιστα, το μεγαλύτερο κοινό τους είναι η παρουσίαση του Dancing with the Stars, του show χορού που παρουσίασε πρώτη η Ζέτα, αλλά φέτος τη θέση της έχει πάρει η Ευαγγελία.

aravani dancing 7

Όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, παρουσιάζουν κοινά ακόμη και εκεί αφού και οι δύο βρήκαν τον έρωτα στο πρόσωπο τραγουδιστών. Η Ζέτα μετρά ήδη αρκετά χρόνια γάμου με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ η Ευαγγελία είναι ακόμη φρέσκο ζευγάρι με το Νίκο Οικονομόπουλο.

Zeta Makripoulia Mixalis Xatzigiannis

oikonomopoylos aravani

Τέλος, αυτό που υποστηρίζουν πολλοί και έχει γίνει συχνά trending και στο twitter, είναι πως η Ευαγγελία ως νεότερη και πιο άπειρη ένιωσε την ανάγκη να πατήσει στα βήματα της Ζέτας και να μιμηθεί ακόμη και τον τρόπο ομιλίας της και τον ελαφρύ σαρκαστικό τόνο για τον οποίο είναι γνωστή. Ωστόσο, δε μπορούμε να συμφωνήσουμε μαζί τους καθώς η Ευαγγελία φαίνεται να έχει δική της ισχυρή προσωπικότητα και δεν αποκλείεται οι φωνές δύο γυναικών απλώς να μοιάζουν.