Η Ζέτα Δούκα βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς η θεία της υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η όμορφη ηθοποιός ενημέρωσε τους followers του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram για αυτό το γεγονός θέλωντας να περάσει παράλληλα ένα μήνυμα για τους μεγαλύτερους ανθρώπους στη ζωή μας και πως πρέπει να τους φροντίζουμε.

Συγκεκριμένα στη λεζάντα έγραψε: «Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα. Να τους φερόμαστε όπως θα θέλουμε κι εμάς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, είναι καλά και χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο, τον χειρουργό Γιώργο Μητρόπαππα , το νοσηλευτικό προσωπικό και τον Παύλο Ταμβάκη για την πολύτιμη βοήθεια του!»

View this post on Instagram

Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα. Να τους φερόμαστε οπως θα θέλουμε κι εμάς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, ειναι καλά και χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο Mediterraneo, τον χειρουργό Γιώργο Μητρόπαππα , το νοσηλευτικό προσωπικό και τον Παύλο Ταμβάκη για την πολύτιμη βοήθεια του! #love #care #bethere #family #positivethinking #prevention

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on