Εξομολόγηση που σίγουρα δεν περιμέναμε από την Ζέτα Δούκα! Η ηθοποιός βρέθηκε χθες βράδυ στο «The 2night show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ίδια και την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει εκτενώς για τον αγαπημένο της, Μιχάλη Χατζηαντωνά. Μάλιστα αναφέρθηκε στον λόγο που δεν παντρευτήκαν και δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο ενός χωρισμού εάν δεν περνάει καλά στην σχέση της.

«Αν με τον Μιχάλη δεν περνάω καλά και δεν μου αρέσει αυτό που κάνω μαζί του, θα χωρίσω. Θα χωρίσω με ένα τρόπο πολιτισμένο. Οι γονείς μου δεν χώρισαν πολιτισμένα, ήταν ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί. Αυτό που με πληγώνει μέχρι τώρα είναι η κακή σχέση των γονιών μετά από πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία από το μένουν ενωμένοι για τα παιδιά. Εμένα οι γονείς μου αιφνιδίως χώρισαν. Πολλά σου είπα για τους γονείς μου. Δεν παντρεύτηκα και ούτε θα παντρευτώ. Γιατί να παντρευτώ; Ούτε σύμφωνο συμβίωσης έκανα γιατί δεν έχει καμία σημασία. Το όνομα του παιδιού το αναγνωρίσαμε και κάναμε ονοματοδοσία. Και ο Μιχάλης το ίδιο είναι. Είμαστε δεμένοι μια ζωή δεν χρειαζόμαστε, καμία εκκλησία, καμία υπογραφή για να δεθούμε», αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.