Στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ήταν σε διαρκή βάση στο ραντάρ μας και πλέον ένα σύνδρομο στέρησης το έχουμε. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι τηλεοπτική «θρησκεία» και περιμένουμε το επόμενο GNTM για να την απολαύσουμε. Ή περιμένουμε να δεχτεί μια πρόταση που να την περιλαμβάνει τηλεοπτικά και στο δεύτερο μισό της σεζόν. Να, όπως η Έλενα Χριστοπούλου που το πάει σερί με το My Style Rocks 3.

Εκεί, στο ριάλιτι, έχει κρίνει αρκετές φορές κοπέλες για το outfit τους και σε πολλά κόνσεπτ οι κοπέλες πάνε στα μπουζούκια. Στα μπουζούκια ήταν και το βράδυ του Σαββάτου η Ζενεβιέβ Μαζαρί και σίγουρα το στυλ της θα μπορούσε να κάνει την Έλενα Χριστοπούλου να βάλει άνετο 5άρι. Το ίδιο και ο Λάκης Γαβαλάς. Κι αυτό γιατί η Ζενεβιέβ φορούσε όλα αυτά που πρότειναν οι κριτές στις κοπέλες στις κριτικές τους.

Κατά την παρουσία της στο Hotel Ερμού, όπου πήγε με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη για να ακούσουν την Άννα Βίσση, η Ζενεβιέβ ήταν πολύ λιτή, με μαύρο φόρεμα, μαύρο καλσόν και άσπρα σπορ παπούτσια. Γιατί είναι η Ζενεβιέβ και το μπορεί.