Υβριστική επίθεση δέχτηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης μέσω Instagram από άγνωστη. Ο ηθοποιός μοιράστηκε τα μηνύματα που έλαβε μετά από το υβριστικό σχόλιο που δέχτηκε και το διάλογό του με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Αυτή την περίοδο, ο Αντίνοος Αλμπάνης κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Κατά φαντασία ασθενής». Πριν λίγες εβδομάδες μάλιστα έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και για αυτό χρειάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι του, ενώ ενημέρωσε και τους θαυμαστές του για τις χημειοθεραπείες που αναγκάζεται να κάνει.

Σε ότι αφορά την υβριστική επίθεση, η συγκεκριμένη κυρία έστειλε μήνυμα στον ηθοποιό, γράφοντας: «Πόσο Μαλα@@ς είσαι;». Ο Αντίνοος Αλμπάνης έμεινε έκπληκτος όπως ήταν φυσικό και ζήτησε εξηγήσεις .

Τότε εκείνη συνέχισε, γράφοντας: «Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες και δεν βρίσω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει. Οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη».

Από την πλευρά του, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να απαντήσει δημόσια σε αυτό το κείμενο λέγοντας «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…».