Για τη σχέση του σήμερα με τον Sin Boy, για την τρελή επιτυχία του «Mamma», αλλά και για την εξαφάνιση του από τα ελληνικά μουσικά πράγματα… έτσι ξαφνικά μίλησε ο ράπερ Υποχθόνιος στον Νίκο Κοκλώνη και την εκπομπή Celebrity Travel.

O καλλιτέχνης αν και δήλωσε φίλος με τον Sin Boy, ωστόσο δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την απόφαση του ράπερ να «κατεβάσει» από το YouTube το δημοφιλές τραγούδι, όταν σε κάποια φάση βρέθηκε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους της δισκογραφικής του.

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι με τη Ζωή Λάσκαρη στην Ιορδανία»

«Είναι φίλος μου ο Sin Boy, αλλά δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκε. Δε μου άρεσε η κίνηση που, ενώ είναι 6-7 οι δημιουργοί του Mama και έχει 45 εκατομμύρια views, ξαφνικά ο τύπος παίρνει προσωπικά ότι είναι δικό του το κομμάτι και το κατεβάζει από το youtube.

Sin Boy: Στην Αλβανία μαζί με την νέα σύντροφο του

Ξεχνώντας τον Mad Clip, εμένα, τον Illeoo, τον παραγωγό. Δηλαδή κάπου σα να μη μας σεβάστηκε. Εμένα αυτό με χάλασε. Όλα τα άλλα που έκανε δικαίωμά του. Καλά έκανε, δε με ενδιαφέρει. Αλλά αυτό, που δε σεβάστηκε εμένα ή τον Mad Clip που φτιάξαμε ένα κομμάτι. Ένα έργο για εμάς», εξήγησε ο Υποχθόνιος.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Νίκου Κοκλώνη στο Open αυτή την Κυριακή στις 20.00.