Οι εκλογές άλλαξαν λίγο τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1, αλλά αυτό δεν επηρέασε σε τίποτα το show μεταμφιέσεων, το οποίο για 10o live περιελάμβανε μερικές εξαιρετικές ερμηνείες. Αποκορύφωμα, ο -πανάξια- νικητής, Κώστας Δόξας, ο οποίος ως άλλος Marilyn Manson, εξέπληξε και κατατρόμαξε το κοινό και την κριτική επιτροπή! Μπορεί να…μπήκε λίγο περισσότερο μέσα στον ρόλο, αλλά καταχειροκροτήθηκε και κέρδισε και ένα  standing ovation από την Κατερίνα Γκαγκάκη!

Εξαιρετικός ήταν και ο Παντελής Καναράκης ως Γιάννης Φλωρινιώτης (ο οποίος βρέθηκε στο πλατώ και τραγούδησε), αλλά και η Σοφία Βόσσου, μπήκε στο πετσί του ρόλου της Αρλέτας!

Σε ό,τι αφορά στην τηλεθέαση του χθεσινού YFSF, o μέσος όρος στο δυναμικό κοινό 15-44 ήταν 32,4%, ενώ έφτασε ακόμα και στο 55,9% Στη 01:15, ο ΑΝΤ1 έκανε ρεκόρ ημέρας με 55,9%, την ώρα που απέναντι το MEGA κατέγραφε 3,7% και όλα τα άλλα κανάλια, φυσικά μονοψήφια ποσοστά. Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε, πως το κανάλι της Μεσογείων, με τα Κλεμμένα Όνειρα, κατάφερε να ξεπεράσει το Your Face Sounds Familiar, ειδικά στο σύνολο της τηλεθέασης, όπου κάποιες στιγμές (23:15-23:30), ήταν ακόμα και σχεδόν 20 μονάδες μπροστά!

Από τις 21:15 ως τις 23:30 που τα δύο προγράμματα έπαιζαν απέναντι, το MEGA στο σύνολο κέρδισε κατά κράτος το show, με το σήριαλ φαινόμενο, το οποίο χθες είχε διπλό επεισόδιο και έκανε τηλεθέαση 25,7% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 32,2% στο σύνολο! 22% ήταν ο μέσος όρος του YFSF, στο σύνολο, την ώρα που τα δύο προγράμματα έπαιζαν παράλληλα.

Δείτε ακόμα:

YFSF: Η Ευριδίκη «πέταξε» προς την Ελευθερία

YFSF: Η καλύτερη εμφάνιση που έγινε ποτέ- Απίστευτος Δόξας ως Manson!

Μπέτυ Μαγγίρα: Παραλίγο να βάλει τα κλάματα από την στενoχώρια της στη σκηνή του YFSF