Στο συννεφιασμένο κέντρο της Αθήνας, η Χριστίνα συνάντησε την ομάδα μόδας του περιοδικού και, φορώντας εντυπωσιακές, λαμπερές δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, αφέθηκε στον φωτογραφικό φακό, σαν ένα μικρό παιδί που με πολύ κέφι αντιμετωπίζει το καθετί.

Από την ΕΙΡΗΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ

Οικεία, με χιούμορ, διάθεση να τσαλακωθεί ακόμα και μπροστά στα περίεργα βλέμματα των περαστικών και των street μουσικών, το cover girl μας χάρισε ένα πολυσέλιδο fashion editorial που εμφανώς το χάρηκε πολύ, όπως νομίζω και όλοι όσοι βρέθηκαν στα σημεία της φωτογράφισης. Άλλωστε όπως και η ίδια πρεσβεύει, είναι «τόσο όμορφο να ζεις την κάθε στιγμή ως μοναδική».

Τι είναι για σένα ευτυχία;

– Ευτυχία είναι οι μικρές στιγμές που το μυαλό είναι στο τώρα. Που σταματάς να σκέφτεσαι και απολαμβάνεις τη στιγμή. Ευτυχία είναι το χουχούλιασμα στον καναπέ με τον Σάκη, ένα οικογενειακό τραπέζι με όσους αγαπάς, ένα γέλιο από καρδιάς με τους φίλους σου, μια ζεστή αγκαλιά, μια θέα που σου κόβει την ανάσα.

Πώς σου φαίνεται ο νέος τηλεοπτικός σου ρόλος ως παρoυσιάστριας στο The Voice of Greece στον ΣΚΑΪ; Συνέβαλε στο ξεκίνημα αυτό η δημοτικότητά σου στα social media;

– Μου αρέσει πολύ. Ήταν μια πρόκληση για μένα, μια και δεν είχα εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση σε ρόλο παρουσιάστριας. Τώρα που έχει περάσει καιρός και έχω εξοικειωθεί, το απολαμβάνω πολύ. Σίγουρα η δραστηριότητά μου στα social media συνέβαλε στο να επιλεγώ και να μου γίνει η πρόταση. Απλώς η τηλεόραση είναι ένα τελείως διαφορετικό Μέσο.

O digital χώρος έχει κυρίως αυθορμητισμό και το να αποτυπώνεις τη στιγμή, ενώ η TV έχει έναν ρόλο που πρέπει να υπηρετήσεις και ένα συγκεκριμένο format. Και οι δυο προσεγγίσεις για μένα είναι πολύ ενδιαφέρουσες και χαίρομαι που μπορώ να ασχολούμαι και με τα δύο και να εξελίσσομαι σε αυτά.

Δείτε όλη τη φωτογράφιση και τη συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα εδώ