Η ζωή της είναι ιδιαίτερα άστατη και δεν δείχνει να μπορεί να τη σταματήσει τίποτα. Πριν μία εβδομάδα πόζαρε προκλητικά με τα απολύτως απαραίτητα στο Twitter της. Η αλήθεια είναι πως ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή της σιλουέτα, την οποία έχει πάρει από τη μητέρα της Kim Basinger.

Αυτή τη φορά όμως η Ireland Baldwin μας εξέπληξε και πάλι. Η 19χρονη κόρη της πανέμορφης ηθοποιού και του Alec Baldwin, αποφάσισε να προκαλέσει και πάλι, ποζάροντας topless στην παραλία.

Συγκεκριμένα ανέβασε στην προσωπική της σελίδα φωτογραφία, στην οποία καλύπτει το στήθος με τα χέρια της, ενώ φοράει ένα καυτό σορτσάκι και κάλυμμα για τα μάτια. Η πανήψυλη καλλονή, που διακρίνεται ήδη στο modeling, έγραψε χαρακτηριστικά «Έτσι ξύπνησα σήμερα». Πώς βρέθηκε εκεί και ποιος έβγαλε την φωτογραφία δεν έχει γίνε ακόμη γνωστό…

Ireland-Baldwin-2

Η Ireland Baldwin φαίνεται πως κάνει τέτοιες αναρτήσεις, με σκοπό να προκαλέσει την προσοχή. Μετά τον χωρισμό της από την αγαπημένη της, πέρασε σοβαρό συναισθηματικό τραύμα, που την οδήγησε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Παπαρίζου: «Γλυκές στιγμές» με τον αγαπημένο της στη Σουηδία

Έλενα Παπαρίζου: Η ρομαντική βαρκάδα με τον αγαπημένο της στην Σουηδία

Η Έλενα Παπαρίζου για τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας: «Γεννήθηκα στην Ευρώπη και θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store