Ένα ξέσπασμα οργής είχε χθες το βράδυ ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Γιαννιάς. Ο λαικός βάρδος εξαπέλυδε δριμύτατη επίθεση στα νοσοκομεία και στο σύστημα υγείας γενικότερα, αφού με αφορμή μία απλή εξέταση αίματος, ζήτησαν από τον πατέρα του 550 ευρώ.

Όπως ήταν φυσικό, ο Γιώργος Γιαννιάς αντέδρασε με ένα οργισμένο μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, στο οποίο έγραψε: «Ντροπή και αίσχος για τις χρεώσεις σε απλές εξετάσεις αίματος σε πασίγνωστο νοσοκομείο στα νότια προάστια… Έτυχε να νοσηλευτεί για μια μέρα ο πατέρας μου και ακούστε πόσο πλήρωσα για απλές εξετάσεις αίματος! 550 ΕΥΡΩ!», ενώ συνέχισε κάνοντας λόγο για «μηδαμινά, τιποτένια ανθρωπάκια!».

Τέλος, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το τι μπορεί να συμβεί όταν κάποιος αδυνατεί να πληρώσει τα νοσήλια, ο Γιώργος Γιαννιάς, κατέληξε: «και καλά να έχεις τη δύναμη να τα πληρώσεις για να γίνει καλά το αγαπημένο σου πρόσωπο… Αν όμως δεν τα έχεις, απλά σε αφήνουν να πεθάνεις!!! Δυστυχώς, ενώ σε μερικές σημαντικές θέσεις πρέπει να υπάρχουν Άνθρωποι με αλτρουισμό, υπάρχουν ανθρωπάκια μηδαμινά και τιποτένια, που δεν σέβονται τον συνάνθρωπο που πάσχει…».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Γιαννιάς: «Δε μετάνιωσα για το J2US αλλά δεν θα το ξανάκανα»

Γιώργος Γιαννιάς: «Πριν έρθω στην Αθήνα, ήμουν ένας επίδοξος εραστής για τουρίστριες»

Γιώργος Γιαννιάς: «Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί, θα γίνει και αρραβώνας»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store