Απίστευτα στιγμιότυπα σήμερα στο Πρω1νό με τον κεντρικό καλεσμένο της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά μίλησε για πολλά θέματα με τον Στράτο Τζώρτζογλου, ενώ επικεντρώθηκαν και στη ζωή του στην Αμερική.

Λίγο πριν την αποφώνηση ο ηθοποιός ξεκίνησε να διαβάζει ένα θεατρικό κείμενο προς την παρουσιάστρια και τότε η Φαίη του είπε γελώντας: «Μη σε βάλω να τραγουδήσεις το Last Christmas τώρα!».

Η ατάκα αυτή έκανε τον Στράτο Τζώρτζογλου να ξεσπάσει και να πάρει θέση για το βίντεο που έχει γίνει viral με τον ίδιο να ερμηνεύει το Last Christmas.

«Αυτό μου το κάνατε το δωράκι και με έκραξε όλη η Ελλάδα και δεν ήθελα! Γιατί δεν είπατε ότι δεν ήθελα; Δεν ήμουν έτοιμος! Αφού εγώ δεν ήμουν τραγουδιστής και το έκανα για σας. Και μου είπατε όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε και τελικά βγήκα μόνος μου και στο τέλος μου κάνανε βιντεάκια. Και έρχεται ο γιος μου και μου λέει «μπαμπά είναι καλό, μη στεναχωρεθείς». Λέω «παιδί μου με κοροϊδεύουν εδώ πέρα». Λοιπόν, οφείλεις να μου δώσεις ένα φιλί γι’ αυτό που μου κάνατε! Με ξεσκίσανε στο ίντερνετ»!

Δείτε το απόσπασμα.